سلام من امروز صبح بیدار شدم ی شکلات خوردم مزش بد بود ۵هفته ۵ روز هستم صبح بالا اوارم ظهر غذا خودم بهش فکر کردم بالا اوارم بنظرت تون بخاطر بارداری یا مسموم شدم چون نداشتم حالت تهوع
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من عقدم رابطمون بدون دخوله، هر ماه توهم میزنم حاملم همه علائمش ظاهر میشه،صبحا موقع مسواک زدن که یکم بخاطره مسواک میره ته دهنم حالت تهوع میگیرم میگم ببین حاملم🤦🏻♀️
من عقدم رابطمون بدون دخوله، هر ماه توهم میزنم حاملم همه علائمش ظاهر میشه،صبحا موقع مسواک زدن که یکم ...
نه ربطی نداره من تا امروز حالت تهوع نداشتم هرکسی نداره من خودم مزه شکلات صبح بد بود زیر نور گرما بود حس میکنم مسموم شدم حالت اگه به خودت شک داری صبح ناشتا ی کیت بارداری بزن ضرر نداره
نه ربطی نداره من تا امروز حالت تهوع نداشتم هرکسی نداره من خودم مزه شکلات صبح بد بود زیر نور گرما بود ...
نه بابا آخه اگه لااقل رو واژن ریخته بود یه چیزی،جسارتا انزال همش رو شکم یا کمر بوده پرواز که نمیکنه،من هر ماه همینم حتی یبار پام به آزمایشگاهو دکترو سونو هم باز شد ولی پریود شدم،دیگه گفتم ک ا ندوم تو همین رابطه بدون دخول استفاده کنیم خیالم راحت شه
عزیزم مبارک باشه،من خودمو دارم میگم،بخدا توهم بارداری 💩تو زندگی و رابطم،همه دوستام تو عقد رابطه کامل با پیشگیری طبیعی دارن اصلا استرسم ندارن ولی من رابطم بدون دخوله با این حالم هر دفعه هزار جور استرس میکشم،ماه قبل دوبار آزمایش دادم😑🤦🏻♀️
عزیزم مبارک باشه،من خودمو دارم میگم،بخدا توهم بارداری 💩تو زندگی و رابطم،همه دوستام تو عقد رابطه کام ...
ای بابا وقتی دخول صورت نگیر منی اقا روی کمر یا شکم ریخت بشه استرسی نداره بارداری وجود نداره حتا اگه از پشت هم رابط داشت باشی ریخت بشه توش باز اشکالی نداره بین ۱۰۰نفر ی نفر میشه که با بکارت باردار صورت بگر اون اگه لا پایی بزن اونجا ریخت بشه دوره ۱ ربی بمون استرس نداره حالا باردارم بشی مال خود تون نه دزدی که اصلا گناه داره خط عقد خونده بشه زن شوهر باهم رابط نداشت باش
ای بابا وقتی دخول صورت نگیر منی اقا روی کمر یا شکم ریخت بشه استرسی نداره بارداری وجود نداره حتا اگه ...
خداخیرت بده خیالمو راحت کردی عزیزم خونواده ها مخصوصا خونواده شوهرم خیلی بد میدونن اصلا دلم نمیخواد واسه همین رابطه بدون دخول داریم وگرنه که رابطه کامل داشتیم،عزیزم اگه ک ان دوم استفاده کنیم تو رابطه بدون دخول دیگه مطمئنه؟