2777
2789
عنوان

خوشتیپ نیستم

85 بازدید | 6 پست

هیچوقت نبودم

از هروقت یادم میاد من سر لباس عزا داشتم

الانم که هیکلم بخاطر زایمان بهم ریخته بدتر هیچی بهم نمیاد

ریز اندامم اصن نمیدونم چی بهم میاد

هرچی میپوشم زار میزنه به تنم 

دیگه انقد رفتم تو مغازه ها و نپسندیدم اومدم بیرون روم نمیشه برم بازار

با بچه کوچیکم که دوبرابر سخت تره همسرم اکثرا سر کاره نمیاد باهام

هیچکسیو ندارم همراهم باشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان لش مده خب زار بزنه

قدم۱۵۹  وزنم ۵۴ هست لباسای آزاد میپوشم عین پیرزنامیشم کوتاه و چاق

اندامی مبپوم مث دهه ۶۰ خز خز

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

کاش یه عکس از گوگل ک شبیه اندامت بود پیدا میکردی بفرستی بفهمیم چ مدلی کمکت کنیمبرنامه های مد و استای ...

قدم ۱۵۹ وزنم ۵۴ ریز بنظر میام

۳۶ سالمه

تیپ شیک و خانومانه دوست دارم

امروز با بچه رفتم بازار پیاده با کالسکه دو دیقه یبار شیر میخواست یا بغلش باید میکردن

با بدبختی ۶ ۷ تا مانتو پرو گردم پدرم دراومدااا

همشون انگار واس بابا بزرگ یا مامان بزرگم بودن افتضاحح

آخرشم دست از پا دراز تر اومدم خونه انگار تریلی از روم رد شده

خلاصه هرچی پوشیدم شلخته تر از چیزی که هستم بنظر اومدم

قدم ۱۵۹ وزنم ۵۴ ریز بنظر میام۳۶ سالمهتیپ شیک و خانومانه دوست دارمامروز با بچه رفتم بازار پیاده با کا ...

خب مانتوهای بازار فوقالعاده زشتن و کم پیدا میشه مگ تو مغازه های خیلی شیک پیدا کنی

بنظرم یه لباس با ایده خودت بدوز

مثلا استینش میخوام این باشه

یقش اینجوری بیشتر به من میاد

قدش انقد رنگ فلان بهم خیلی میاد و جنس پارچه و ایستاییش هم خیلی مهمه 

یکم باید ویدیو های استایل و اینارو ببینی تا کم کم دستت بیاد

لایک نکن

خب مانتوهای بازار فوقالعاده زشتن و کم پیدا میشه مگ تو مغازه های خیلی شیک پیدا کنیبنظرم یه لباس با ای ...

چقد خوبی تو💝

مرسی