2777
2789
عنوان

جهییییییزیه

266 بازدید | 16 پست

بچه ها من دارم میرم چابهار 

دنبال مارک خوب برای قاشق چنگال 

چمدون 

بالش طبی هوشمند 

قاشق چنگال 

سشوار 

از این چیزا ک اونجا خوب و قیمت مناسب گیر میاد 

لطفا راهنمایی کنید 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چابهار عالیه فقط مواظب باش اصل باشن وسیله ها.من سرویس چینی و پلو پز و چند تا چیز دیگه گرفتم خیلی ارزون بود جنسشونم خوب  فقط ی بند انداز گرفتم اون سریع شکست خخخ

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم راحت بودم چون خودم برا خرید جهزیه نرفتم شوهرم بهش پول دادیم گفتیم هر چی میخوای بخر البته با ماما ...

واااای چجوری طاقت اوردی من ک برا جهازم خووودمو کُشتم .... اینقد سرجهزیه شوهرم گریه کردم ک باید دوتایی بریم خرید ک حد نداشت از اخرم دوتایی رفتیم ک خودم نظر بدم 

❤️❤️❤️❤️

[QUOTE=53277857]منم راحت بودم چون خودم برا خرید جهزیه نرفتم شوهرم بهش پول دادیم گفتیم هر چی میخوای بخر البته با ماما ...[/QUOTE  یکم راهنمایی کنید برا مارک 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید

قاشق چنگال مارک Bellagioعالیه

هروقت که دستت از همه‌جا کوتاه شد با همه‌ی وجودت بگو:وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّـهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَادکارم را به خدا می سپارم،خداوند بینا به بندگان است.

چمدان مارک دیپلمات

هروقت که دستت از همه‌جا کوتاه شد با همه‌ی وجودت بگو:وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّـهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَادکارم را به خدا می سپارم،خداوند بینا به بندگان است.

قاشق چنگال مارک جی اس خوبه .توستر و ابمیوه گیر و مخلوط کنم سام . جارو برقی من سامسونگ گرفتم خیلی راضیم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
واااای چجوری طاقت اوردی من ک برا جهازم خووودمو کُشتم .... اینقد سرجهزیه شوهرم گریه کردم ک باید دوتای ...

من مشکل پسندم میدونستم اگه برم چند روز باید بگردیم که فقط یه سینی بخرم 

😏😏