2777
2789
از با سلام تهیه کنید فقط ممنون میشم بگید برای چه کاری استفاده داره البته یه مقدار قیمتش هم بالاست

خدا خیرت بده الان گفتی چک کردم داشت.برای اصلاح سیاراتی که در زایچه رجعتی هستن یا در هبوط هستن.کلا هرچی بدبختی داریم تو زندگی از زایچه و چارت تولدمونه.بزرگانی چون افلاطون یونگ و ابن سینا بیشتر وقت زیادی صرف این محاسبات کردن .ولی ترکیبش فقط کار آسترولوژیستهای حرفه ای هست در تاریخ ساعت و ثانیه مناسب باید تهیه بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوب بودددد

سلام این بخور را خریدی چکارش کردی؟چی شد ک معتقدی خوب بوده؟

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

باید زیر نظر استاد باشی هراستادی یه طرز استفاده میگه.من برای خروج از کالبد اختری استفاده کردم

استاد از کجا پیدا کنم؟

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴