2777
2789

بخدا نمیدونم چی بگم از بچگی اینقدر عذاب روحی روانی بهمون داده ک منو خواهرم هر دو یه مدت قرص مصرف میکردیم

برادرمم داره مثل ما میشه حتی الانم ک متاهلم و ازدستش فرار کردم ول نمیکنه هرروز چندبار زنگ میزنه پاشو بیا با خواهر برادرم دعواش شده بعد نمیگه بیا مثلا مشکلو حل میگه بیا تو بهشون بگو تقصیر اونا حرف من درسته حرف منو باید گوش کنن

اجازه نفس کشیدنم ب خواهر برادرم نمیده بخدا خواهرم ۲۳سالشه مهندسه سرکار میره هر ده دقیقه یبار زنگ میزنه ببینه چیکار میکنه

برادرم ۱۵ سالشه مدرسش دم خونمونه هرروز میبره میارتش داداشم میگه بچه ها بهم میگن بچه ننه ب زور منو بابام مجبورش کردیم نره باهاش بعدا فهمیدیم یواشکی پشت سرش‌میره دوباره

بابام از خونه فراریه خودش دل بخواهی کارشو دو شیفته کرده که فقط شبا بیاد خونه همونم میگه کاش نیام بخدا یبار گف ارزو دارم یبار مامانتونو ببینمم میخنده تمام تصویری ک ازش دیدیم در حال گریه ناله غر زدن و جیغ کشیدن بوده بابام گاهی میاد شوخی کنه باهاش چنان جیغی میزنه و داستان درست میکنه ک بابام میزاره از خونه میره بهش میگم بریم مشاوره میگه من مگه دیونم میگم مامان یعنی ممکن نیس یه دزصد تو اشتباه کنی میگه ن مشکل شماین و باباتون من یه مشکل دارم اونم اینکه بچه خوب ندارم مثل مردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این حد بگم خواهرم تا دم سوپری میخواد بره میگه گوشیتو کجا میبری از کجا معلوم نمیخوای بری بیرون قرار بزاری بدون گوشی باید بری

بهش میگم مامان اخه یعنی چی اگه رفت بیرون اتفاقی براش افتاد چجوری ب ما خبر بده

تمام خانوادش باهاش قهرن سر رفتاراش

میگه ن شما باعث شدین من بی کس و کارباشم

خونه جهنمه همه در حال فراریم از اونجا

من هم پدر سمی دارم هم مادر سمی هم برادر سمی. هر روز منتظرم یه آبروریزی درست کنن و جلوی خانواده شوهرم خجالت‌زده بشم. 

همیشه میگم خوش به حال اونایی که یتیمن. دردشون اینه که کسی رو ندارن. من چی بگم؟ 

میگه من مشاور نمیام مگ من دیونه ام مشکل شماهایید بچه های مردمو کاش خدا ب من میداد

بگو نمیگیم که شما مشکل داری میگیم راهنماییمون کنه چجوری بچه ها حرف گوش بشن ااذیتت نکن!اونجا مشاور خودش میدونه چجوری باهاش صحبت کنه

بگو نمیگیم که شما مشکل داری میگیم راهنماییمون کنه چجوری بچه ها حرف گوش بشن ااذیتت نکن!اونجا مشاور خو ...

دقیقاا همین حرفو بهش گفتم میگه مشاور مال دیونه هاست

در صورتی ک منو خواهرم سالهاس بخاطر کاراش داریم میریم پیش روانشناس یعنی بچه مردم از دهنش نمیفته اب میخوری میگه بچه مردم اونجوری اب میخوره تو چرا اینجوری میخوری

منم متاسفم برا شرایط سخت شماواقعا نمیدونم چه راهکاری بدمفقط از خدا میخوام بهمون کمک کنه

دیگه عاجز شدم من 

خداروشکر همسر خیلی  خوبی دارم اما بازم از دست مامانم نمیتونم از زندگیم لذت ببرم

دیگه عاجز شدم من خداروشکر همسر خیلی خوبی دارم اما بازم از دست مامانم نمیتونم از زندگیم لذت ببرم

خداروشکر

به لطف خدا منم همسر خوبی دارم. ولی شرایطی که خانوادم برام درست کردن باعث میشه نتونم از زندگی با شوهرم و بچه‌هام لذت ببرم. 

فکر کن توی خیابون سوار ماشین با شوهرت باشی بعد باباتو با یه زن غریبه ببینی. چه حالی بهت دست میده؟ 

دقیقاا همین حرفو بهش گفتم میگه مشاور مال دیونه هاستدر صورتی ک منو خواهرم سالهاس بخاطر کاراش داریم می ...

تهدیدم جواب نمیده؟مثال بزنین واسش فلانی اینجوری به پسر و دخترش گیر داد خسته شدن از خونه رفتن؟ادیگه خیلی بخواد اذیت کنه فقط باید بی محلی کرد بچه ها گناه دارن

خداروشکربه لطف خدا منم همسر خوبی دارم. ولی شرایطی که خانوادم برام درست کردن باعث میشه نتونم از زندگی ...

ای وای نمیدونم چ کلمه ای باید بگم

خداروشکر زندگیه خوبی داری تنها حرفی ک میتونم بزنم اینه ک زندگی خودتو بچسب فقط هرچند خود من میدونم چقدر سخته