2777
2789
عنوان

تو دعوا مقصر باشید میرید آشتی

101 بازدید | 18 پست

من مقصر بودم یعنی کلا خداشاهده یکبار بهم نگفت بالا چشات ابرو یا .... ولی من مدام میگفتم خفه شو یا  زر نزن و... کلا عادت شده بود برام بحثمون شد بقول خودش با خاک یکسانش کردم . شما بودید پیش قدم میشدید؟

یه تعلیقی سیاسی🤕

الان واقعا نمیفهمی که باید عذر خواهی کنی و پیشقدم بشی

سوال داره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا از بس میگن پیش‌قدم نشید بد عنق میشن که دو دلم

غلط کردن

زندگی مشترک 

دو طرفس

یعنی چی بستگی به طرفت داره 

ولی حرف اینا رو گوش نده اینا اگچیزیمیدونستن زندگی خودشون این نبود 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

غلط کردنزندگی مشترک دو طرفسیعنی چی بستگی به طرفت داره ولی حرف اینا رو گوش نده اینا اگچیزیمیدونستن زن ...

احساس میکنم غرور گرفتش

چن روزه باهم صحبت نکردیم به رفیق صمیمیش گفته بود پیش قدم شه آشتیمون بده من قبول نکردم 

یکم صحبت کردیم البته بعد دیشب با تلفن صحبت میکرد گفتم کیه گفت دوستمه گفته چکار کردید گفتم همه چی درست شده منم گفتم نه اصلا چیزی درست نشده کی میگه درست شده کلی صحبت کردیم و محبت کرد آخرشم گفت من عاشقتم و دوست دارم ولی نمیتونم کنار بیام با خیلی چیزا تا الانم چون دوست داشتم  چیزی نگفتم . منم گفتم باشه همه چی تموم 

الانم نمیدونم اصلا کجاست انتظار داشتم صبح بیدارم کنه و بهم مثل همیشه صببخیر بگه

یه تعلیقی سیاسی🤕

احساس میکنم غرور گرفتشچن روزه باهم صحبت نکردیم به رفیق صمیمیش گفته بود پیش قدم شه آشتیمون بده من قبو ...

با این کارا زندگیتو داری به گند میکشی عزیزم☺️😑🫠🫠

یذره رو خودت کار کن

رفتاراتو درست کن

پس غرورتون چی

هر چیزی به جاش خوب و درسته

شما به طرف مقابل انواع بد دهنی رو کردید بعد نگران غرور هستید؟!! یعنی طرف مقابل غرور نداره که شما اینقدر راحت بهش توهین می کنید

ببخشید واضح می گم این وسط احترام و تربیت مهمتره 

حتی توی دعوا هم باید یه حریمی رو نگه داشت. هر چقدر یه آدم صبور باشه یه جایی خسته و لبریز میشه و اونوقت دیگه نه غرور برای شما می ذاره نه سر سوزنی حرمت. خیلی هم آدم محترمی باشه بی سر و صدا ترک می کنه که کمتر درگیر بی اخلاقی بشه

خیلی دوستانه پیشنهاد می کنم توی بحث یه حدی رو نگه دارید که اصلا کار به اینجا نکشه. از بحث نمیشه اجتناب کرد و طبیعتا در هر رابطه ای پیش میاد ولی دیگه حفظ ادب و احترام متقابل دست خود آدمه

هر چیزی به جاش خوب و درستهشما به طرف مقابل انواع بد دهنی رو کردید بعد نگران غرور هستید؟!! یعنی طرف م ...

ممنون بابت حرفای قشنگتون🫂

امیدوارم بتونم رو خودم کار کنم چون اصلا دست خودم نیست 

تروماهای گذشته نابودم کرده

یه تعلیقی سیاسی🤕