2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین بگید طبیعیه یانه

228 بازدید | 29 پست

پسرم ۱۶ماهشه ب شدت از تنها شدن میترسه 

مثلا اگ باهم خونه تنها باشیم من برم تو اتاق اون تو سالن نمیمونه و میدوه دنبالم و حالت گریه داره

یا اصلا نمیتونم ببخشید برم دستشویی وقتی میبینه نیستم ب شدت گریه میکنه و میترسه وقتی هم صداش میکنم و من اینجام میدوه میاد اگ بگم نیا بدتر میترسه 

واقعا موندم دیگه 

خیلی میترسم نکنه بچم چیزیشه؟

طبیعیه؟

تجربه ایی دارید؟

نکنه اوتیسمه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اینطوره بدون اینکه بهش توجه کنی از کنارش رد و شو و به کارای روزمرت برس. وقتی ببینه شمام به حساس بودنش جواب میدی بیشتر میترسه و تو ذهنش میمونه که نباید تنها بمونه. وقتی گریه میکنه بغلش نکن و بکارای عادیت ادامه بده.وقتی از ترسش شمام حساس شی و بغلش کنی فکر میکنه واقعا چیز ترسناکی وجود داره

بچه ست خب چ توقعی داری بزرگتر شه خوب میشه 

اوتیسم چیه خدانکنه چیه یادگرفتین بچه اگه ی لحظه ی وری نگاه کنه فوری انگ اوتیسم میچسبونید هیچوقت دیگه این حرف و ب جگرگوشه ت نزن نگرانم نباش هربچه ای ی سیستمی داره اصلا نه مقایسه کن نه بترس ک مشکلی داره بزرگ شه ب مرور خوب میشه تاجایی ک میتونی همراهت باشه بهش امنیت بده ک همیشه کنارش هستی تنهاش نمیذاری هی باهاش تکرار کن هنوز خیلی کوچولو هست خب 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه