چند وقت پیش برا پسر خواهرم رفته بودیم خواستگاری دختره هم فامیل دور هست و خودشون پیشنهاد داده بودن ولی بعد از جلسه اول به مادرش گفته فعلا قصد ازدواج ندارم ۲۵سالشه و به جز ما هم هرچی خواستگار میاد رد میکنه و مادر و خانواده خودشم واقعا موندن که چی بگن به دختره واقعا چرا یه سری از دخترا فکر میکنند همیشه وقت دارن منظورم مورد خوب و بارداری و تجربه عشق هست و اینکه سنشون و زمان که براشون صبر نمیکنه و هرچی بگذره موقعیتشون بدتر میشه
در رابطه با تاپیک چند لحظه پیش با کاربر .okroooمن و تویی میدونیم که سن و سالی آزمون گذشته و کلی تجربه ی تلخ دیدیم دور و اطراف مون و میدونیم که زمان برنمیگرده و نباید هدر بدی به حقارت و بودن یا آدم لاشی ..اینها تا خودشون بدبختی رو تجربه نکنن ول کن نیستن .چون از نظر خودشون این آدم درسته .حتما دلیل خوبی داره که ازش خوشم اومده .چون فکر میکنن عقل کلن و ما از شرحسادت داریم میگیم خودتو بدبخت نکن ارزش قاعل باش برای شخصیتها غرورت ..اما زهی خیال باطل .با این جماعت حرف زدن .مثل آب تو هاون کوبیدنع
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
در رابطه با تاپیک چند لحظه پیش با کاربر .okroooمن و تویی میدونیم که سن و سالی آزمون گذشته و کلی تجرب ...
بله درسته حرفت .متاسفانه اگه کسی متوجه تجربه و حرف دلسوزانه بقیه نباشه .زمان حالیش میکنه و تجربه رو به زور زمان بهش میفهمونه.ولی هزینه تجربه زمان و عمره که گرانبهاترین موجودی انسانه.