2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 35 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در رابطه با تاپیک چند لحظه پیش با کاربر .okroooمن و تویی میدونیم که سن و سالی آزمون گذشته و کلی تجربه ی تلخ دیدیم دور و اطراف مون و میدونیم که زمان برنمیگرده و نباید هدر بدی به حقارت و بودن یا آدم لاشی ..اینها تا خودشون بدبختی رو تجربه نکنن ول کن نیستن .چون از نظر خودشون این آدم درسته .حتما دلیل خوبی داره که ازش خوشم اومده .چون فکر میکنن عقل کلن و ما از شرحسادت داریم میگیم خودتو بدبخت نکن ارزش قاعل باش برای شخصیتها غرورت ..اما زهی خیال باطل .با این جماعت حرف زدن .مثل آب تو هاون کوبیدنع

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

در رابطه با تاپیک چند لحظه پیش با کاربر .okroooمن و تویی میدونیم که سن و سالی آزمون گذشته و کلی تجرب ...

بله درسته حرفت .متاسفانه اگه کسی متوجه تجربه و حرف دلسوزانه بقیه نباشه .زمان حالیش میکنه و تجربه رو به زور زمان بهش میفهمونه.ولی هزینه تجربه زمان و عمره که گرانبهاترین موجودی انسانه.

بله درسته حرفت .متاسفانه اگه کسی متوجه تجربه و حرف دلسوزانه بقیه نباشه .زمان حالیش میکنه و تجربه رو ...

بله دقیقاااااااا ..

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2824
2823
2791
2779
2792