2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در رابطه با تاپیک چند لحظه پیش با کاربر .okroooمن و تویی میدونیم که سن و سالی آزمون گذشته و کلی تجربه ی تلخ دیدیم دور و اطراف مون و میدونیم که زمان برنمیگرده و نباید هدر بدی به حقارت و بودن یا آدم لاشی ..اینها تا خودشون بدبختی رو تجربه نکنن ول کن نیستن .چون از نظر خودشون این آدم درسته .حتما دلیل خوبی داره که ازش خوشم اومده .چون فکر میکنن عقل کلن و ما از شرحسادت داریم میگیم خودتو بدبخت نکن ارزش قاعل باش برای شخصیتها غرورت ..اما زهی خیال باطل .با این جماعت حرف زدن .مثل آب تو هاون کوبیدنع

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

در رابطه با تاپیک چند لحظه پیش با کاربر .okroooمن و تویی میدونیم که سن و سالی آزمون گذشته و کلی تجرب ...

بله درسته حرفت .متاسفانه اگه کسی متوجه تجربه و حرف دلسوزانه بقیه نباشه .زمان حالیش میکنه و تجربه رو به زور زمان بهش میفهمونه.ولی هزینه تجربه زمان و عمره که گرانبهاترین موجودی انسانه.

بله درسته حرفت .متاسفانه اگه کسی متوجه تجربه و حرف دلسوزانه بقیه نباشه .زمان حالیش میکنه و تجربه رو ...

بله دقیقاااااااا ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو