2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

129 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من دوسال با شوهرم دوست بودم تو اون دوسال هر روز یک کادو و سوپرایزی بود بعدم ک خواستگاری کرد و ازدواح کردیم الان یکساله ازدواج کردیم دیگه نه از کادو خبری شد نه سوپرایزی و... هردفعه که بهش گفتم خب فلان روز عیده یا تولدمه بزور و با منت برام کادو خرید چند روز پیش هم که روز دختر بود قبلش بهش گفته بودم گفت باشه یه چیزی مدنظرمه میخرم تا همین الان هیچکاری نکرده بود بعد امروز که گفتم میگه تو همش خرج میتراشی برام هزینه هات بالاس بخدا از پارسال تا الان فقط همین عیدی سه تا مانتو گرفتم لباس تو خونه که هیچی ناخن و مژه و لیزر هم که اصلا نمیرم نمیدونم چه خرجی داشتم براش دیروز فقط از یه آنلاین شاپی یه چیزی خریدم نزدیک ۲۰۰ تومن شد کارت خودم رمز نداد از اون گرفتم امروز میگه دیروز ۲۰۰ تومن خریدی همون کادوت منم ۲۰۰ تومنو همونجا زدم براش باز میخاد یه دعوایی راه بندازه که چرا ۲۰۰ تومن زدی منم درکش میکنم داره تلاش میکنه برای زندگیمون ولی منم واقعا بعضی اوقات دلم سوپرایز میخاد واسه تولدمه نزدیک عید هم بود بزور بردمش برام بدل خرید طلا هم نه ها بدل که آبروم جلو خانوادش نره چون تمام طلاهام رو دادم خونه بخریم واقعا الان تقصیر من بود؟؟ کار بدی کردم پولشو زدم؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره کارت بد بود ولی خب تو هم عصبی بودی ولی خدایی کادوی روز دختر توقع زیادیه خداییش تو این گرونی ها ی ...

کادو هایی که میگیره مگه چقدره؟؟ زیر ۵۰۰ تومن منم خیلی جاها باهاش راه اومدم یکسال گفت میخام خونه بخرم تمام طلاهام رو بدون کلامی مخالفت دادم تاجایی که تونستم هزینه هام رو آوردم پایین آخرشم اینجوری 

اشتباه بعضی از ما خانومارو تو تکرار نکن عزیزم سعی کن در مقابل شوهرت غرور برای خرج کردنش نشون ندی از ش بخواه و هیچ اهمیتی به حرفاش نده چون عادت میکنه به همچین رفتاری زنای که همیشه خواستنو خریدن برنده بودن چون مردشونو عادت دادن همیشه برای خودت ارزش قائل باش تا احترام ببینی 

اشتباه بعضی از ما خانومارو تو تکرار نکن عزیزم سعی کن در مقابل شوهرت غرور برای خرج کردنش نشون ندی از ...

وقتی چیزی هم میخره تا چند وقت همش منتش رو میزاره بخدا منم دلم میشکنه چه گناهی کردم مگه؟ چندبار خواستم برم سرکار تا حداقل منتی نداشته باشه ولی همونم نمیزاره 

وقتی چیزی هم میخره تا چند وقت همش منتش رو میزاره بخدا منم دلم میشکنه چه گناهی کردم مگه؟ چندبار خواست ...

اهمیت به رفتارش نده خوشگلم گاهی تو زندگی یه جاهای باید خودخواه بود تا دیده بشی بخواه و بخر نذار با این رفتارش تورو عادت بده به نخرید گاهی بزن