2821
2789
عنوان

رازیانه

244 بازدید | 42 پست

بومادران . آب غوره . دارچین . زرشک خلاصه هرچی ک گفتین و امتحان کردم پری نمیاذ؟علاعم دارم ولی نمیاد کمردرد دست درد پا درد جوش سردرد

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر برو دکتر 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خواهر برو دکتر

همش قرص میدن تاقطع میکنم باز همون اش و کاسه

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

باعث کیست میشه

واقعا من یه مدته هفته ای دوبار میخورم میگن برای تنبلی تخمدان خوبه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همش قرص میدن تاقطع میکنم باز همون اش و کاسه

طب سنتی هم یه سر برو 

ان شاء الله نتیجه بگیری

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

2824
2823
2791
2779
2792