2777
2789
عنوان

رازیانه

245 بازدید | 42 پست

بومادران . آب غوره . دارچین . زرشک خلاصه هرچی ک گفتین و امتحان کردم پری نمیاذ؟علاعم دارم ولی نمیاد کمردرد دست درد پا درد جوش سردرد

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواهر برو دکتر 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خواهر برو دکتر

همش قرص میدن تاقطع میکنم باز همون اش و کاسه

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

باعث کیست میشه

واقعا من یه مدته هفته ای دوبار میخورم میگن برای تنبلی تخمدان خوبه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همش قرص میدن تاقطع میکنم باز همون اش و کاسه

طب سنتی هم یه سر برو 

ان شاء الله نتیجه بگیری

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

2791
2779
2792