2777
2789
عنوان

عزیزان یه راهنمایی پزشکی میخوام

88 بازدید | 8 پست

من الان چند وقته مفاصل دست و پام وقتی حرکت میکنن صدا میده و روز به روز صدای شکستگی خاصی که داره داره بدتر میشه 

میشه راهنماییم کنین که ایا تجربه ای داشتین در این مورد تازگیا دردم میکنه

افکار تبدیل میشن به اجسام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ک بخوام بترسونمتون منم خودم مفاصلم خیلی صدا میده ها! ولی میگم شما برین دکتر ک خیالتون راحت باشه&nb ...

نه عزیزم ولی من کلا از بیماری میترسم 

به قول مامانم میگه هی که اطلاعاتت راجب علایم بیماری ها زیاد میشه فک میکنم اونارو دارم 

افکار تبدیل میشن به اجسام

واسه منم از بچگی صدا میده ولی بدون درده. دارم زندگی میکنم باهاش😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

😄😄اخی عزیزم ایشالا همیشه سلامت باشی

ممنون و همچنین☺

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...