2777
2789
عزیزم بی خود تلاش نکن ۴ سال یکی میفت بهم حس داره اخر رفت.اگه واقعا حس داشته باشه خودش میاد و بهت میگ ...

خب حالا نشونه هاش چیه؟چون من طرفم با هم اکی هستیم یجورایی ولی خب میخام بدونم واقعیه یا ن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا نشونه هاش چیه؟چون من طرفم با هم اکی هستیم یجورایی ولی خب میخام بدونم واقعیه یا ن؟

هیچی طاقت نمیاره دلت بگیره حال نداشته باشی هی انگولکت میکنه که سر حارت کنه تو حال بد تنهات نمی زاره وقتی بهش نیاز داشته باشی خودشو به اب و اتیش می زنه مشکلو حل کنه روت حسادت می کنه حساسیت داره غیرتش تحریک میشه و....

ببین مثلا عشقم.

وقتی برا من خواستگار میومد مجبور می شدم باهاش حرف بزنم.میگفت چرا پرسیدی چی باعث شده بهم علاقه مند بشین؟

میگفتم خوب برام جذاب و جالب بود.

میگفت من چرا بهت علاقه مند سدم؟

اونم به همین دلیل .

این یکی از نشونه هاش بود یهو به هم می ریخت.

خوایتگارم میومد کاراشو انجام بدم میگگفت دوست ندارم پیشت باشه می ترسم از چنگم درت بیاره.

هیچی طاقت نمیاره دلت بگیره حال نداشته باشی هی انگولکت میکنه که سر حارت کنه تو حال بد تنهات نمی زاره ...

در واقع بهتره بگم عین پروانه دپرت می چرخه و بهت توجه داره دو روز نباشی یا همون جور که همیشه برخورد می کردی نکنی خودش جست و جوت میکنه ببینه چرا نیستی یا چت شده.

حالا با این اوصاف بهت حس داذه؟

هیچی طاقت نمیاره دلت بگیره حال نداشته باشی هی انگولکت میکنه که سر حارت کنه تو حال بد تنهات نمی زاره ...

خب شاید داره نقش بازی میکنه اینو از کجا بفهمیم حالا😂

در واقع بهتره بگم عین پروانه دپرت می چرخه و بهت توجه داره دو روز نباشی یا همون جور که همیشه برخورد م ...

میتونم درخواست بدم پیام بدم توضیح بدم؟اینجا نمیتونم .