2777
2789
عنوان

سن ازدواج

340 بازدید | 29 پست

تو تاپیک های قبلیم گفتم 

من ۲۸ سالمه شرایط خوبی دارم شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه 

خانواده خوبی دارم ولی هیچ مورد یا خواستگاری ندارم

چند روز پیش یکی از آدمایی ک خیلی قبولشون دارم بهم گفت ممکنه توی این چند سال اخیر ازدواج نکنی ممکنه ۳۵ تا ۳۷ سالگی ازدواج کنی ولی ازدواج خوبیه سفید بخت میشی 

اولش وقتی گفت خوشبخت میشی خب خوشحال شدم 

ولی ۳۵ دیر نیس؟

اونم برای من ک دلم چنتا بچه میخاد 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

اون از کجا خبر داره؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش منم ۳۵سالگی ازدواج کنم 

البته الان ۳۵سالمه و دوس دارم همین ماه ها نامزد کنم لااقلش

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

امروزه ازدواج تو هرسنی خاستگار خب باشد خوبه مادر بزرگم میگه اول راهنمایی بودم ازدواج کردم یعنی ششم حالا خب چندتابچه دارد که آخریش پدر منه

راسته جوینده یابنده هیشه

اسی من رفتم پروفایلت و دیدم نوددرصد تاپیک هات از نبود خواستگار ونتونستن واس ازدواجت هستن اونم از سن 24 سالگی!

لامصب سنی نداشتی شروع کردی که ندارم و مجرد میمونم و...

قانون جذب رو باور داری؟!

تو دقیقا داری با این حرفا جذبش میکنی

بی خیال این موضوع شو و تمرکزت رو بذار رو اهدافت

تمرین کن اصلا به این مقوله فک نکنی حالت با خودت خوب باشه برنامه های تفریحی بچین برو خوش باش انرژی مثبتت رو بالا ببر

درست زمانیکه انتظار نداری همه چی درست میشه!

واس من یکی ام اینجوری کار کرد

اسی من رفتم پروفایلت و دیدم نوددرصد تاپیک هات از نبود خواستگار ونتونستن واس ازدواجت هستن اونم از سن ...

۲۴ سالگی سنی نداشتم؟

دوستای من الان بچه های ۵_۶ ساله دارن اونوقت من سنی نداشتم؟

والا نمیدومم چجوری حساب میکنید ولی من چون دوستام بیشترشون ازدواج کرده بودن تا قبل ۲۲ سالگی خب منم نگران بودم میگفتم چرا واسه من نمیشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
۲۴ سالگی سنی نداشتم؟دوستای من الان بچه های ۵_۶ ساله دارن اونوقت من سنی نداشتم؟والا نمیدومم چجوری حسا ...

کیفیت خیلی مهمتر یکی از دوستام همون هول هوش 20 سالگی ازدواج کرد با منت پدر بدون سلیقه خودش جهیزیه خریدن با دخالت های مادرشوهر و پدرشوهر عروسی گفتن در نهایت با منت تمامی اعضای خانواده ها دوتا بچه داره همچنان مستاجره بعد از دوازده سال

بنده دیرتر ازدواج کردم کار کردم جمع کردم خونه و زندگی خودم رو دارم رفاه و اسایش و ارامشی که بنده دارم ایشون به هیچ وجه ندیده

با سلیقه خودم و به پول خودم جهیزیه خریدم

بخاط راستقلال مالی که داشتم اجازه ندادیم کسی هزینه های من یا شوهرم رو تقبل کنه و در نتیجه کسی ام حق دخالت تو امورات عروسی و زندگیم رو نداره

البته که هرکی شرایط خودشو داره

اسی من رفتم پروفایلت و دیدم نوددرصد تاپیک هات از نبود خواستگار ونتونستن واس ازدواجت هستن اونم از سن ...

ایول ببین من یه مدت همش فکر کارم بودم گند خورد بهش تا یه خاستگار اومد رفتم تو فکر شوهر کارم اوکی شد الانم همش فکر ازدواجم خیلی بده چجوری از فکرش دربیام 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ایول ببین من یه مدت همش فکر کارم بودم گند خورد بهش تا یه خاستگار اومد رفتم تو فکر شوهر کارم اوکی شد ...

ببین تو کارت چجوری ارتقا پیدا کنی چجوری جمع کنی چی بخری اهداف مالی و ورزشی جور کن به همه چی فکر کن جز شوهر

ببین تو کارت چجوری ارتقا پیدا کنی چجوری جمع کنی چی بخری اهداف مالی و ورزشی جور کن به همه چی فکر کن ج ...

متاسفانه کارم ارتقا یافتنی نداره🤣باید یه حرفه دیگ دنبال کنم 

خیلی سخته از فکرش دربیام چون منم بچه نیست که ۲۵سالم تموم شده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

۲۴ سالگی سنی نداشتم؟دوستای من الان بچه های ۵_۶ ساله دارن اونوقت من سنی نداشتم؟والا نمیدومم چجوری حسا ...

متولد ۱۳۷۸ هستی؟

دوستاتو عوض کن

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم