2777
2789
عنوان

پسر قد کوتاه

137 بازدید | 14 پست

درود من قدم ۱۶۸ و ایشون ۱۷۰ اخلاقش خیلی عالیه واقعا عالی اصلا عصبی نمیشه و بهم گفته قصدش ازدواجه و هرکاری بگم برام میکنه .منم قبلا ی کسیو دوس داشتم و باهم بودیم اما خیلی بد قلبمو شکست اما خیلی دوسش داشتم اما اون نه کار داشت نه هدفشو از رابطه مشخص میکرد فقط با پول باباش بود و وضع مالی باباش خیلی خوب بود اما این خودش کار میکنه و نسبتا خوبه حالا من اون ادمو دیگه حسی بهش ندارم بنظرت میتونم به ایشون ی فرصت بدم ؟؟؟

قد همسرم ۱۷۰ هست

واقعا یک تار موش رو با هزاران قد بلند عوض نمیکنم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد عزیزم منم ابجیم و شوهرش هم قدن ولی اخلاق شوهرش عالیه و خیلی خوشبختن 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اولا اینکه هرکی گف قصدش ازدواجه دلیل بر این نیست که حتما داره جدی میگه این بستگی به خودت داره که به طرف اینو بفهمونی... دوم اینکه درسته به نسبت بقیه پسرا کوتاهه ولی برای تو عادیه هم قدین تقریبا

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

ممنون عزیزم ایشالا پایدار باشن

فداتشم اگه میگه قصدش جدیه ی زمان مشخص کنید نزار رابطه جهت سرگرمی بگیره و آسیب ببینی خوشبخت باشی 😘♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️