سلام خانمای عزیز ،من ۵ سال پیش عمل افتادگی واژن انجام دادم اونموقع دکترم ازم پرسید اگه بچه نمیخای انجام بدم من گفتم نه نمیخام ولی الان ناخواسته باردارشدم الان دیگه میتونم زایمان کنم یا سزارین؟
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش سزارینم کنن دیگه نمیتونم و حوصلشو ندارم طبیعی بزام🥹
این استرست بدتر از زایمان طبیعییه
فکرشو نکن عزیزم کو تا اون موقع
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
بخدا نمیدونی من از وقتی فهمیدم باردارم چه حالی ام اصلا شوکه شدم هنوزم باورم نمیشه باز بدبخت شدم
چرا ننداختی ؟
اول سرتو بیار جلو من یه ماچ سفت بکنم که منو دست انداختی
قربونت برم پس مبارکت باشه و چراغ قشنگ دیگه ایی تو زندگیت باشه