2777
2789
عنوان

دیروز یه جا بودم دعوا شده بود

235 بازدید | 15 پست

دو تا خانم موهای همو می‌کشیدن و یکیشونم هم هول شد سوتی داد و گفت تو حق نداری شعور به توهین من کنی 🤣 ( به جای توهین به شعور من میکنی)

میخوای با من حرف بزنی در دهنت رو گل بگیر 🤣

این چه وضعه دعواست آخه من اینجوری سوتی بدم خنده ام میگیره و دعوا ختم به خیر میشه 🤣

منم تو دعوا دقیقا همینقدر خنده دار دعوا میکنم که طرف یه نگاه به من می‌کنه بعد سری به نشانه تاسف تکون میده و می‌ره 🙄

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا تودعواهای منوشوهرم که حق بامنه همچین سوتی هایی میدم وشوهرم تکرارش میکنه وخنده ام میگیره 🤦‍♀️ ...

حالا خونه باز فرق می‌کنه تو خیابون و بین عموم یه طوریه آخه😂🤣

تو دعوا نکن کلا 😂 به جای اینکه طرفت حرص بخوره خودت حرص میخوری 🤣

اره معمولا کم به این مرحله میرسم آدم دعوایی نیستم اصلا 

شوهرم هر موقع من میخام عصبی بشم خودشو آماده می‌کنه سوژه کنه منو میگه الانه که جفنگ بگی این لحظه رو از دست نمیدم 🫤🫤😂😂

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولا تودعواهای منوشوهرم که حق بامنه همچین سوتی هایی میدم وشوهرم تکرارش میکنه وخنده ام میگیره 🤦‍♀️ ...

پیامک کن متن دعوا رو قهر کن چشم و ابرو بیا  نشد فیزیکی وارد عمل شود🤣🤣🤣

اره معمولا کم به این مرحله میرسم آدم دعوایی نیستم اصلا شوهرم هر موقع من میخام عصبی بشم خودشو آماده م ...

دعوای زن و شوهری نمک زندگیه 🤣

دعوای هم جنس ها توی عموم توی یه لیگ دیگه است🤣

من یعنی جوری خنده ام میگیره که اصلا یه موقع پیش خودم فکر میکنم شاید طرف ترغیب میشه یه دور هم با من دعوا کنه ولی خب فعلا اینطوری نشده 🤣

وای محل کارم پیش اومده بود دوران کرونا بود و من زیر ماسک فقط می‌خندیدم آخرش به خنده من خنده اشون گرفت تموم شد دعوا🤣🤣🤣🤣

وای فکر میکردم فقط من از دعواهای مردم خندم میگیره 🤣🤣🤣

حالا دو تا دختر زیاد نه ولی مردا پسرا با هم دعوا میکنن من روده بر میشم

یه مورد بود پنج شیش سال پیش تهران که بودیم یه مرد مسن با یه جوون دعواشون شده بود زیر پنجره خونه ما  منم طبق معمول از پنجره نگاه میکردم خندم گرفته بود   اینا دورو بره نیم ساعت با حوصصصصله به هم فحش دادن یعنی منو میگیا اشکم ریخته بود تمام صورتم جاری بود همه مغازه دارا هم جمع شده بودن دور اینا 

خیلیاشون  منو میدیدن از اون بالا دارم میخندم اونا هم به اینا میخندیدن   اخرش خودشون خندشون گرفت رفتن

این مورد از همه بهتر بود  ببین نمیدونی در حالیکه کاراشونوو انجام میدادن مثلا جوونه داتش گونیای بزرگ زغال قلیون بار وانتش میکرد پیره هم یه چیزایی تو ماشین خودش میذاشت تو همون حال سخت کارکردن به هم فحش میدادن 🤣🤣🤣.... هنوزم یادم میاد نفسم بند میاداز خنده یادش بخیر 

وای فکر میکردم فقط من از دعواهای مردم خندم میگیره 🤣🤣🤣حالا دو تا دختر زیاد نه ولی مردا پسرا با هم ...

آره واقعا بعضی دعواها خنده داره منم سعی میکنم خودم رو کنترل کنم ولی گاها نمیشه 😂