2777
2789
عنوان

بچه ها پسری که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست
فدات بشم گلممم😘🫂اهمیت نده بخدا پسرای الان پرنسس شدن چه برسه به بچه

خدانکنه خوشگلم🫀🫀. راست میگیا پسرایی که ازمون بزرگترن ناز میان. چه برسه یه پسر بچه کع اینجوری رفتار میکنه. بیین خیلی اذیتم کرد ایقد عوضی بود کلن دوماه یه ور میگفت میخامت خونوادم راضی میکنم حالا یادش افتاده نه نمیتونه ازدواج کنه بخاطر سن راضی نمیشن. من فردا میخام ببینمش خوب حساب بدم دستش دادم قهوه ای شه بره. تو خیلی خوب حرف زدی🥹🥹. اگه چیزی به فکرت هست بگو بگم من باید چند حرف جواب خوبی بدمش بره گمشه  فکر نکن من بی کسم

ممنونم که سر حرف رو باز کردی خودمم به این نتیجه رسیده بودم این رابطه ارزش وقت گذاشتن نداره اما دو دل ...

مرسی عزیزدلم🥹🥹🥹🥰‌. خیلی خوب بود .من فردا میخاستم ببینمش یه چندتا حرف خوب بگمش .بره گمشه بببین طرف خیلی آدم دورو وعوضی بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه خوشگلم🫀🫀. راست میگیا پسرایی که ازمون بزرگترن ناز میان. چه برسه یه پسر بچه کع اینجوری رفتار ...

نه اصلا بهش اهمیت نده و خیلی واکنش اصلا نشون نده بگو تو هنوز خیلی بچه ای که بخوای برای خودت تصمیم بگیری هروقت از سیر گرفتنت برو سمت یه دختر ریلکس حرفاتو بزن تموم شدو رفت 

💚🌱

مرسی عزیزدلم🥹🥹🥹🥰‌. خیلی خوب بود .من فردا میخاستم ببینمش یه چندتا حرف خوب بگمش .بره گمشه بببین طر ...

بهش اهمیت نده 

سلامت روح و روانت خیلی ارزشمنده واسه همچین کسی به روحیه خودت آسیب نزن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐