2777
2789
عنوان

بچه ها پسری که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست
چ غلطا

اره میگه یا بیا دوستم  باش. یا دوست دخترم باش باهم باشیم . ولی نمیتونم بگیرمت اینم گفت که دلم بسوزه. بگو دلم نباید بسوزه نه؟ اون قسمت که گفت یادت باشه میتونستم باهم باشیم  میموندم تا آخر کنارت. خودشو مظلوم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو اتفاقا میخواستم بهت بگم که بهتره رابطمونو قطع کنیم چون من نمیخوام وقتمو واسه روابطی که خودم ...

عزیزم اینجوری بگم .دیگه چیزی نگم؟ چون خیلی منو کم اورد بعد دوماه 

زر میزنه بابا اصلا قصد ازدواج نداشته بگو من واسه زندگیم هدف و برنامه دارم مرسی که گفتیترجیح میدم هیچ ...

عزیزم. من خیلی شکستم بعد دوماه یهو اینجوری کرد. که خونوادم راضی نمیشن. جواب کوبنده دیگه ای ندم؟

عزیزم اینجوری بگم .دیگه چیزی نگم؟ چون خیلی منو کم اورد بعد دوماه

نه عزیزم تو نباید جوری برخورد کنی که حس کنه خیلی مهم بوده توی زندگیت 

اتفاقا سیاست داشته باش مدلی برخورد کن که انگار هیچ جایی تو زندگیت نداشته و فقط داشتی بالا پایین میکردی که ببینی بدردت میخوره یا نه الآنم فهمیدی نه مناسب نیست برات 

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

نه عزیزم تو نباید جوری برخورد کنی که حس کنه خیلی مهم بوده توی زندگیت اتفاقا سیاست داشته باش مدلی برخ ...

عزیزم ولی  خیلی دلم شکست ‌. قبول داری دوسم نداشت. لطفا بهم بفهمون دوست نداشت.چون من ساده میگفتم شاید خونوادش راضی نیستن دلم میسوخت.  البته میدونم اصلا به خونوادش نگفته

عزیزم ولی خیلی دلم شکست ‌. قبول داری دوسم نداشت. لطفا بهم بفهمون دوست نداشت.چون من ساده میگفتم شاید ...

عزیزدلمممم. من تو جایگاهی نیستم نظر قطعی بدم 

ولی نظر من اینه پسری که شمارو بخواد و واقعی دوست داشته باشه برات هرکاری می‌کنه تا از دستت نده ،ما دخترا بخاطر دل مهربون و نازکی که داریم گاهی وقتا میدونیم که طرف دوستمون نداره با توجه کافی نمیکنه اما میخواییم خودمونو قانع کنیم نه اینطور نیست و واسه خودمون دلیل میاریم 

اما اینو بدون مردی که عاشق تو باشه و قصد ساختن زندگی با تو داشته باشه هیییییچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت نمیزاره شما حس کنی که دوست ندارم(وقتی هم پیش بیاد ی بار باهاش درمیون بزاری خودشو اصلاح می‌کنه)

عزیزم شما یه دختری لیاقت اینو داری که بخاطرت تلاش کنن و خودشونو بهت ثابت کنن نه اینکه اجازه بدی همچین آدمایی اعتماد به نفستو خراب کنن 

درضمن اینم بدون که این اتفاق واسه همه ی دخترا یه بار افتاده از جمله خود من پس خودتو سرزنش نکن 

عزیزدلمممم. من تو جایگاهی نیستم نظر قطعی بدم ولی نظر من اینه پسری که شمارو بخواد و واقعی دوست داشته ...

فدای تو بشم  مهربونم 😘😘😘‌. فقط یه چند تا خط برام مینویسی من میخام فردا برم  حضوری بهش حرفامو بگم و دیگه تمومش کنم هرچی صلاحه بگو‌ . گفتم اوایلش میگفت میخامت میجنگم الان میگه نمیتونم وایسم جلو خونوادم مجبورم از دستت بدم فلان‌. درصورتی که میدونم به خونوادش نگفته. یه چندتا خط بگو حسابی بهش بگم وتمام 

فدای تو بشم مهربونم 😘😘😘‌. فقط یه چند تا خط برام مینویسی من میخام فردا برم حضوری بهش حرفامو بگم ...

بهش بگو حقیقتش من نمیتونم و نمی‌خوام توی زندگیم روابطی که تکلیف و هدفش مشخص نیست رو نگه دارم 

اگر هم ارتباطی رو باهات شروع کردم صرفا بخاطر آشنا شدن بود و حالا که فهمیدیم مسیرمون یکی نیست ترجیح میدم همینجا تموم شه و ادامه نداشته باشه چون دوست ندارم وقتمو سرش بزارم 

آخرشم اگه دوس داشتی بهش بگو امیدوارم توام بلاخره بتونی مسیر خودتو پیدا کنی و خودت برا خودت تصمیم بگیری 

بهش بگو حقیقتش من نمیتونم و نمی‌خوام توی زندگیم روابطی که تکلیف و هدفش مشخص نیست رو نگه دارم اگر هم ...

مرسی عشقم. اینجوری بگم خوبه .به قول تو فکر میکنه آدم خاصی نبوده

ممنونم که سر حرف رو باز کردی 

خودمم به این نتیجه رسیده بودم این رابطه ارزش وقت گذاشتن نداره اما دو دل بودم چطور باید بیانش کنم 

نیازی به رفاقت نیست من کلاً دیگه دلم نمیخواد باهات ادامه بدم چه به عنوان رفیق چه پارتنر 

موفق باشی 

به نظرم اینطوری بگو 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐