2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم

328 بازدید | 26 پست

من یه خاطرخواه داشتم یه خواستگار که خیلی خوشگل بود خیلی خیلی خوشگل بود چه قدر خانوادش بهم میگفتن خوشگلی چه قدر عزیزی خانوادم نزاشتن ازدواج کنم باهاش اون زن گرفت حالا اومدم دانشگاه تو خوابگاه باید شاهد این باشم که هر روز بهم بگن دوستام زشتی قدت خیلی کوتاهه برن با دوس پسراشون بیرون بیان از  پیشنهاداشون بهم بگن من بشینم هر روز یه گوشه حسرت بخورم و دق کنم ته این رشته چیه من حتی سرکارم نمیرم  آرزو میکنم یه سرطان خیلی بدخیم بگیرم چون ارثی زیاد داریم احتمالشم کم نیست در عرض سه ماه بمیرم داغم دل پدرمادرمو کباب کنه همین ای کاش یبارم یه ماشین منو زیر می‌گرفت آخه منه ناقص الخلقه چرا زنده موندم نمی دونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی مطمئنم تو زشت نیستی هیچ وقت یک پسر خوشگل نمیره دنبال یک دختر زشت از همه مهم‌ترههمه  خانواده های پسر داره فکر میکنن پسرشون با هرکی ازدواج کنه حیف شده پسرشون خیلی سره وقتی ازت تعریف میکرردن مطمئن باش که دوستات بهت حسادت میکنن  

سلام عزیزم درکت میکنم میدونی چی میکشی اینا که میگن زشت نیستی چه میدونم لعتماد به نفس داشته باش نفسشون از جای گرم بلند میشه زشت نیستن که بفهمن چی میگی من زشتم چاقم و خوب میدونم چقدر اذیتی من هم هر روز به خاطر چهرم گریه میکنم همیشه بیرون میرم ماسک میزنم از شوهرم خجالت میکشم از بچه هام و همیشه میگم کاش بی‌گناه بودم از خدا طلب مرگ میکردم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

از من به تو نصیحت هر‌گر ازدواج نکن چون اینطوری عذابت بیشتر میشه و ا اینکه بری پیش‌ دوستهای بچه هات دوستای شوهرت مدرسه بچه هات خیلی خیلی اذیت میشی و اوناهم اذیت میشن

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
سلام عزیزم درکت میکنم میدونی چی میکشی اینا که میگن زشت نیستی چه میدونم لعتماد به نفس داشته باش نفسشو ...

تا به حال نشده دختری ببینم و بگم وای این چقدر زشته. چاقی رو با باشگاه و تغذیه درست کن شما، چهره ام دخترا الان کلی راه هست برای خوشگل تر شدن پس ناراحتی شما خیلی مسخرس