2777
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر من بود یا اون

107 بازدید | 17 پست

رلمو میگم.من صبح بهش گفتم حالم خیلی بده زیاد واکنشش عمیق نیس فقط یه کلمه حرف زد گفت وای بعد اونم از چندروز قبل مریض شده و من خیلی حالم بدتر بود 

تازه با این حالم گفتم تو حالت چطوره؟ و علائمت چی بود؟

۹ صبح گفتم این گذاشته ۹ شب جواب داده بدون توضیح که چرا دیر جواب داده جواب سوالو داد علائمشو 

منم اصلا چیزی نگفتم فقط ویس دادم گفتم من خیلی وقت پیش پیام دادم صدامم مریض بود تو ویس

سین کرد چیزی نگفت 

بعد از چند مین گفتم شبخوش بازم سین کرده چیزی نگفته!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام دیگه پیام نده تا خودش نداده

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مثلا پیش خودش حس کرده ضایع شده که من اهمیت به حرفاش ندادم

نه بعضی وقتا جوگیر میشن تا دختر پیگیرش باشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نه بعضی وقتا جوگیر میشن تا دختر پیگیرش باشه

اون انگار اینجوری شده حس کرده ضایع شده اونم دقیقا اینکارو کرد جواب نداد ولی نشون میده پررو شده که راحت جرعت داشت این کارو کنه

حالا من نمیدونم چیکار کنم

اون انگار اینجوری شده حس کرده ضایع شده اونم دقیقا اینکارو کرد جواب نداد ولی نشون میده پررو شده که را ...

راهش اینه .بهش پیام و زنگ نزن .ببینه نیستی .خودش پیگیرت میشه