2777
2789
عنوان

به زندگی بدون گوشی فکر کردین😱

186 بازدید | 15 پست

اگه از اول نبود باز یچی ولی الان فک کنین دیگه گوشی نباشه

خدا نیاره اون روزو من افسرده میشم معتاد شدم بخدا🤧😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

من یه مدت زندگی کردم عالیییییی بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خیر

من نمیتونم 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انسان بنده عادته

یه مدت نباشه یادت می‌ره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان عادت کردیم .کاش هیچوقت نبود 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نه من اون یه ساعتی که تو شارژ مث معتادا هی ناخواداگاه دستم ک میشکنم مثلا رو فرش گوشی مو پیدا کنم يادم میاد تو شارژه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من به مدت یک سال و نیم افسردگی حاد داشتم بعد به دنیا آمدن دختر دومم گرفتم کوشی نداشتم اون تایم خیلی عالی و خوب بود اتفاقا

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

نه من اون یه ساعتی که تو شارژ مث معتادا هی ناخواداگاه دستم ک میشکنم مثلا رو فرش گوشی مو پیدا کنم ياد ...

من تو شارژم باهاش بازی میکنم تا شارژ شه😑

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!