یکبار امدم ازدواج کنم یکی از خواهر شوهرام دخالت کرد عقدم بهم خورد بعد کع اشتی کردیم هیچ کدوم از خواهرشو عقدمون دعوت نکرد بعد همسرم مریض شد رفت بیمارستان خواهراش میدونستن مریضه. اون که دخالت کرده بود زنگ زد همسرم جوابش نداد این یکی اصلا زنگ نزد. تا زد و شوهرش فوت کرد همسرم شوهر این خواهرشو خیلی دوست داشت رفتیم قم ختم.بعد به خواهرسدهرم گفتم تشریف بیارید منزل ما اونم گفت تو بیا دنبالم. با اژانس منو همسرم هزینه کردیم اوردیمش.غذا نمیخوره خیلی لاغر شده چند روز پیشمون بود بهمون خوش گذشت تا رفتم باهاش خرید میخواست سوغاتی بخره واسه نوه هاش .من همسرم حقوقش خیلی کمه همه چیزو به این خواهر شوهرم گفتیم که منم مجبورم کارکنم و...پول نداریم.در خرید گیر داد من پول یکی از سوغاتی ها رو حساب کنم منم گفتم حاج خانم پولتون نمیرسه برندارید.بعد گفت من میخوام دوهفته بمونم منم کار دارم یک هفته بخاطر ایشون کارمونو عقب انداختیم گفتم من از شنبه با برادرتون میرم دنبال کا هام.خیلی ناراحت شذ امدیم خونه رفتم حمام زنگ زد گفت به پسرم گفتم فردا بیاد دنبالم گغتم انشالله خیره.وقتی خونم اومد حتی یک جعبه شیرینی نخرید من سه بار منزلش رفتم هربار یا شیرینی خریدم یا هدیه دادم.خلاصه پنج شنبه اون یکی خواهرشوهرم میخواست ناهار بیاد خونمون این گیر داد فسنجون درست نکن فقط چلو مرغ.گفتم من پول ندارم از قبل گردو خریدم و چلومرغ نمیتونم درست گنم وسایلشو ندارم.هی اصرارکرد در صورتی که به اون مربوط نبود.بعد رفت اشپزخانه کل کابینتهای منو ریخت بیرون مرتب کرد .وبعد پسرشوبا عروسشو دعوت کرد دید من ناراحت شدم کنسل کرددرپایان باناراحتی با اژانس رفت خونش.انقدر ناراحت بود انگار ما کاریش کردیم.نظر تو چیه
گلم، کاملاً میفهمم که چی میگی. این شرایط خیلی ناراحتکننده و فرسایشی به نظر میاد. به نظر میرسه که خواهر شوهرت خیلی بیاحترامی کرده و توقعات بیجایی از شما داشته. اینکه همش به شما فشار میاره و حتی وقتی شما مشکلی دارید، حتی یه چیز کوچیک مثل شیرینی هم از خودش نمیخره، خیلی نشونههای بدی داره. اینکه بهش گفتی پول ندارید هم کاملاً منطقی بوده، اما برخوردش اصلاً درست نبوده. باید راحتتری و اینطور روابط رو بیشتر از لحاظ احترامی که دارین بررسی کنی. از خودت و همسرت مراقبت کن، عزیزم. این رفتارها میتونه از شما خیلی انرژی بذاره و باعث ناراحتی بشه. همیشه با خودت صادق باش و اگه حس میکنی که چیزهایی از دیگران نمیخواهی یا نمیتونی تحمل کنی، حتماً اعلام کن. باید توی روابط مرزها رو مشخص کنی تا همیشه احساس بهتری داشته باشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
نه عزیزم ناراحت نباش دیگه قرار بود چیکار کنید براش رفتید تا اونجا دنبالش با اژانس اوردین بعد یک هفته تو این زمونه مهمون نگه دار شب و روز اشپزی کن تمیزکاری و.. دیگه چقدر انتظار دارن مردم