2777
2789
منم همينطور يه طناب خريدم که اگه يه وقت کم اوردم خودم خودمو خلاص کنم

منم   هر چیزی  ک لازم   باشه   دارم    چند نوع   

خیلی  مسخرس   ولی    گاهی   ب زور   خودمو   نگهمیدارم    ی جورایی خودمو  دلداری   میدم    ب دخترم   ک نیگا میکنم  منصرف میشم

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ دیگه بعدش یه خوابه عمیقه یه آرامش مطلق تموم شدی و تموم 

حالا یه درصد چیزایی که این آخوندا میگن راست بود و چوب کردن تو فلان جات!!!! مریضی مگر دختر جان؟ برد میش روانپزش با یه دوره دارو خوب میشی

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
مرگ دیگه بعدش یه خوابه عمیقه یه آرامش مطلق تموم شدی و تموم 

نه عزیزم ممکنه اذییت بشی

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
منم پامو تیغ انداختم همینجوری شده جاش کلی با شوهرم سرش دعوامون شد

منم روي رونم يه جاي چاقوهست 

برادرکوچيکترم زدتازه شوهرم ديده عين خيالش نيست

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
حالا یه درصد چیزایی که این آخوندا میگن راست بود و چوب کردن تو فلان جات!!!! مریضی مگر دختر جان؟ برد م ...

رفتم یه جلسه حالم خیلی بدتر شد یه کلام حرف به درد بخور نزد فقط من حرف زدم آخرم ب گشت گفت بگو شوهرتو مادرت بیان پیشم

رفتم یه جلسه حالم خیلی بدتر شد یه کلام حرف به درد بخور نزد فقط من حرف زدم آخرم ب گشت گفت بگو شوهرتو ...

خوب میگفتی بیان 😐یا میگفتی نمیشه بیان 😐 خودکشی چه صیغه ایه دیگه! به نزدیگات فک کن که چی میشن

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

من شوهرم  دستمو   دید   خیلی  ناراحت شد حتی گریه کرد   گفت اگه خانوادت ببینن من چ جوابی  بدم ؟دلم  ب حال اونم  میسوزه 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

گاهی وقتا خیلی اذییت میشیم حس میکنیم بدترین وضع رو داریم اما بازم بعد از کلی اذییت شدن یک بار به این فکر میافتیم شاید یک پله پایین تر میبودیم اون موقع باید چکار میکردیم؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خوب میگفتی بیان 😐یا میگفتی نمیشه بیان 😐 خودکشی چه صیغه ایه دیگه! به نزدیگات فک کن که چی میشن

مامانم رفت امروز بهش گفته مشکوک به دو قطبی ام باید بیشتر بررسی شه اصلا نمیخوام شوهرم بفهمه

منم  دستامو تیغ انداختم     😔

این کارو نکن

مامانم رفت امروز بهش گفته مشکوک به دو قطبی ام باید بیشتر بررسی شه اصلا نمیخوام شوهرم بفهمه

حالا دو قطبی نه اصلا اسکیزوفرن باشی! همه یا درمان دارن یا کنترل؛ خودتو نگران  نکن...درستش کن. تو میخوای جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک کنی