2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر منم قطعا باید دارو مصرف کنه. حرف کارشو راه نمیندازه

من چندین و چند جا این مطلبو خوندم که کسایی که افکار خودکشی دارن باید برن پیش روانپزشک و نود و نه درصد باید دارو مصرف کنن.

ولی متاسفانه مردم ما حاضرن ذلت خودکشی رو قبول کنن ولی زیر بار روانپزشک نمیرن نمیدونن ابروریزی خودکشی بیشتر از رفتن پیش روانپزشک هست.

وای آره دقیقا فقط قیافه مامانم میاد جلو چشمم که یه مسافرت میخوام برم سه روز نبینتم چه قدر گریه میکنه ...

از کجا تضمین می کنی اونجا آرامش داری؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

اگه میخواست خودکشی کنه خبر نمیداد بهت؛ میخواد توجهتو جلب کنه که دلداریش بدی بگی نه نکن من فلان میشم!

دوستم یه بار اینو گفت بهم؛ گفتم پروپرانول وردار یه دراژه بخور؛ هنوز که زندس 😑

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
جدى؟يا خداااااا

آره واقعا. دارو خوردن هیچ اشکالی نداره. 

ما به جسممون اهمیت میدیم تا سرما میخوریم هزار تا قرص و شربت میخوریم.

ولی روحمون که مریض میشه دوست داریم خودمونو عذاب بدیم. به جا اینکه با یه قرص رو براه بشیم تا اونجا پیش میریم که میگیم خودکشی ( اونوقت نه این دنیا رو داریم و نه قطعا اون دنیا رو)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.