2777
2789

دیالیز خیلی خیلی سخته خدا قسمت هیچ کس نکنه ببین مریض بوده با سن بالا ۲۷سال دیالیز شده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوساله دیالیز میشه.. بیماره دوقطبی بودعصبی روانی یک بچه دارم که هنوزم بااین مریضیش دست از ظلم بر ...

مادر من ۷سال دیالیز شد به رحمت خدا رفت البته دیابت کنترل نشده باعث فوتش شد 

این دوساله دیالیز میشه.. بیماره دوقطبی بودعصبی روانی یک بچه دارم که هنوزم بااین مریضیش دست از ظلم بر ...

ظالمی شوهرت بخاطر بیماریشه باید تحت نظر دکتر باشه دارو مصرف کنه یکی از آشناهامون دوقطبیه زن و بچش خیلی اذیت میسن دو ساله که مدام دکتر میره فقط کمی بهتر شده که اونم بیشتر خوابه 

سه ماهه بچمو گرفته برده با ننش نگهش میدارن حتی تلفن میزنم نمیزاره با بچم صحبت کنم صداشو بشنوم... یکروز درمیون دیالیز میشه 4 ساعت زیر دستگاهه با مرگ دست وپنجه نرم میکنه ولی هنوزم ظالمه.... مهریمو اجرا گذاشتم  دلم تنگه بچمه

ظالمی شوهرت بخاطر بیماریشه باید تحت نظر دکتر باشه دارو مصرف کنه یکی از آشناهامون دوقطبیه زن و بچش خی ...

منم بردمش دکتر خوب داروهای خوبی داده بود دوماه خورد دیگه همکاری نکرد تااینکه یکسال بعدش دیالیزی شد... حالا روح وروانش بدتر بهم ریخته منم دیگه بریدم الان دوساله خونه بابامم بچه بینمون در رفت وآمد بود دیگه از دقتی مهرمو گذاشتم اجرا بردش نمیارش ببینمش یا نمیزاره برم دنبالش حتی تلفنی.... کاش بمیره راحت شم خستم از دنیا

مادر من ۷سال دیالیز شد به رحمت خدا رفت البته دیابت کنترل نشده باعث فوتش شد

خدا رحمتشون کنه... شوهرن بخاطر فشار خون بالا وکنترل نشده دیالیزی شد.... هنوزم فشارش گاهی بالا میره 

خدا رحمتشون کنه... شوهرن بخاطر فشار خون بالا وکنترل نشده دیالیزی شد.... هنوزم فشارش گاهی بالا میره

ممنون عزیزم