2777
2789

هر شهري كه هستي توي سايت فني حرفه اي سرچ كن اموزشگاهها رو پيدا كن برو اونجا

متد مولر خيلي بهتره ولي الگوش كمي سخته اما تن خور لباس عاليهههعع

هر زن يك سرزمين است .اداب و رسوم خودش را دارد...

من مجازی کلاس میرم دوروز خیلی چیزا یاد گرفتن الگوهای پشت و جلو آستین و لقی ها و .... اووووو 😁😁 من تا حالا سوزن دست نگرفته بودم

غیرِ تسلیم و رضا کو چاره ایی؟....                         gandomak 🌾🌾 سابق ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چجوری کجا عزیزم

خیاطی فیروزه تو اینستاگرام سرچ کن برو تو لینک بیو اونجا وارد گروه ثبت نام نیشی مبلغ واریز ،یکنی وارد گروه آموزش میشی

غیرِ تسلیم و رضا کو چاره ایی؟....                         gandomak 🌾🌾 سابق ❤❤

من رفتم زیر نظر فنی حرفه ای ماهی ۷۰ تومن بود. تازه تموم شده. متدشم گرلاوین بود. متد متریک سخته خسته کننده س قبلا ۳ماه متد متریک رفتم زده شدم دیگه نرفتم. متد مولرو نمیدونم ولی سنیدم با مانکن کار میکنن من از متدم خیلی راضیم راحت و بدون عیبه. اگه خواسی بری کلاس یه جا برو که مربیش پولکی نباشه یعنی زورش نیاد از تجربیاتش برا شما بگه و هی نخواد پول بگیره برا هر کلمه ای که میگه و اینکه دو ماه اولو فقط دامن یاد نده. مربی من دو سه مدل دامن یاد داد اجباری همی دوختیم کمری و زیپشم دوختیم رفت تو بالا تنه و لابه لای درساش همه دامنا رو بمون گفت. اینکه پشت سره هم فقط دامن بدوزی خیلی خسته کننده س مخصوصا اینکه اهل پوشیدنش هم نباشی