2777
2789

رشتت چیه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درصدامو زدم پزشکی میارم خدا رو شکر اگر کسی دوست داره براش میتونم بگم کجا قبول میشید

عزیزم از کجا میدونی پزشکی میاری چون هنوز نهاییها مونده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم از کجا میدونی پزشکی میاری چون هنوز نهاییها مونده

کلا تخمین زدم اگر دوست داری تو هم تخمین بزن تا برات حساب کنم بد نیست ادم روحیه میگره

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

عزیزم من کنکوری نیستم پسرم کنکوریه

عیبی نداره بگید درصدارو چند زده و اینکه نهایی احتمالا چند میگره براتون میگم چی میتونه بیاره احتمالیه و میتونه عوض شه

عیبی نداره بگید درصدارو چند زده و اینکه نهایی احتمالا چند میگره براتون میگم چی میتونه بیاره احتمالیه ...

نهایی احتمال ۱۹ به بالا

نهایی احتمال ۱۹ به بالا

گفتید ریاضی 40؟

فیزیک80؟

شیمی 30؟

حدود رتبه کشوری شما در کنکور ریاضی  از 1201 تا  1400 می باشد.
  حدود رتبه  شما در کنکور ریاضی در منطقه یک  از 732 تا  855 می باشد.

حدود رتبه  شما در کنکور ریاضی در منطقه دو  از 393 تا  454 می باشد.

حدود رتبه  شما در کنکور ریاضی در منطقه سه  از 88 تا  90 می باشد.

ممنون خیلی دقیق حساب کزدی ولی خودش میگه بین ۷۰۰ تا ۱۷۰۰ میشه بیچاره این دو روز کارش فقط گریه بود میگ ...

دوتا امتحان هست از این ناامید نشه تیر هم هست 

آره عزیزم دوره ما کنکور اینقدر عذاب آور نبود الان کار به سختی و راحتیش ندارم ولی سه ماه بچه ها درگیر ...

منم راستش یکمی دلبستم به نهایی و تیر چون مطمعنم اونارو خوب میدم به احتمال زیاد تیر سخت تره پس به نفع بچتونه چون درصد بقیه میاد پایین ولی تراز بیشتر میده