2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

75 بازدید | 10 پست

یه دختره هست روح و روان ناامید و گرفته و افسرده ای داره و مریضی روحی داره و خیلی عصبی 

ی روز بامن بحثش شد اونم یه بحث خیلی الکی 

کلی بد و بیراه زشت و فحش بهم داد و بعدش وایساد نفرین کردن 

ینی عادتش هست باهرکی بحثش بده فحش بهش میده و نفرین میکنه

آیا این نفرین ها میگیره یا به خودش برمیگرده 

یعنی بحث هم من مقصر نبودم خودش مقصر بود و من دعواش کردم خیلی مودبانه اما اون فحش داد و نفرین کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم .

نفرین مانند پرنده ای است که صبح از آشیانه ی خود پرواز می کند و شب هنگام به لانه ی خود باز می گردد 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

نفرین تا هفت پشت و نسل به خودش برمی گرده

واقعا راس میگی؟ 

ببین یه بحثی بود ک خیلی کوچیک بود من باادب فقط ی برخورد بهش کردم ک خودش مقصر بود اما اون طلبکار شد و شروع کرد تند گویی کردن منم بهش گفتم دیگه رابطه ما قطع و خیلی دختر بی تربیتی هستی که حرف دهنت  نمیپایی

وایساد نفرین کردن بهم گفت الهی درد بگیری الهی خدا بزنه تو کمرت و کمر شوهرت و ... 

منم فقط بهش گفتم برمیگرده به خودت و قطع کردم 

بخدا بی دلیل نفرین کرد 

واقعا راس میگی؟ ببین یه بحثی بود ک خیلی کوچیک بود من باادب فقط ی برخورد بهش کردم ک خودش مقصر بود اما ...

عزیزم .برات مهم هستش که فکرش را می کنی و درباره اش حرف می زنی و پریشان حال و افکارت را درگیر این موضوع کردی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اگه مریضه چرا دعواش کردی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .