رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5770 عنوان حس ششم نیستش🎀✨️👱♀️ 47 بازدید | 2 پست بهش زنگ زدم و مسیج دادم حرف زدیم باهم ولی من حس آنچنانی بهش ندارم بحثمون شد من دیگه بهش پیام ندادم خودش چندبار پیام داد بنظرت بازم پیام میده؟کی بینمون چیزی اتفاق میوفته؟کی ازدواج میکنم✨️🎀تنکس دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1404/02/12 | 23:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniiikk عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1056 پیام میده بازیکی دوماه دیگ جواب سوال دومتاینا فقط ب ذهنم اومد نمیدونم حس ششمم یا نه😂 خدایا کمکم کن🌱
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5770 پیام میده بازیکی دوماه دیگ جواب سوال دومتاینا فقط ب ذهنم اومد نمیدونم حس ششمم یا نه😂 ممنونم😂✨️کی پیام میده؟خوشم نمیاد زیاد ازش مثل باباهاست بهم میگه چیکارکنم چیکارنکنم🎀همسرم خودشه؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.