2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 54 پست
اي بابا همش ميگن هرچي محدودتر باشي زودتر عروسي ميگيره خااااااك تو سر اون مردي ك بخاطر رابطه بخواد ع ...

عادی و تکرار نمیشن ولی به مرور زمان شور و‌هیجان اول نیست البته بستگی به آدمش داره

عادی و تکرار نمیشن ولی به مرور زمان شور و‌هیجان اول نیست البته بستگی به آدمش داره

خب عزيز دلم بالاخره ك اين اتفاق ميفته

حالا چ فرقي داره دير يا زود

اونجوري ادم نبايد هيچ كاري كنه ك شور و هيجان نيفته ديگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مهم نيست كه عزيزم

هر خانواده اي يه طوره ديگه

مردها هم با هم فرق دارن.يه عده بعد رابطه سرد ميشن يه عده هم نه.

اگه منظورت از رابطه رابطه جنسيه كه از نظر من يه مسئله شخصيه و البته فرهنگي

وقتي فرهنگتون ميگه تا عروسي نه!خب صبر كنين.

مگه چند وقت قراره عقد باشين؟

عزیزم خیلی راحت برو پیشه شوهرت تو زنه رسمیشی شوهرت چرا چیزی نمیگه منم بابام نمی باشت اجیم پیشه شوهرش باشه شوهرش اومد بردش بعد بابام گفت باید شب بیاریش شوهر اجیم گفت زن گرفتم که پیشم باشه نه اینکه نزارید بیاد پیشم

برعکس من دارم با خانواده شوهرم تا عروسیم زندگی میکنم

منم اینجوری بودم 😅😅😅😅 مامانم اوایل عقد گفت زشته بیا خونه شوهرم کلا باهاشون قهر کزد دیگه خونه بابام نیومد گفت هروقت زن من بودی و اجازه دادن بیای پیش من بگو بهم دیگه خانوادم چیزی نگفتن 😂😂😂😂

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
خب ب  هرحال اقايون توواين مورد با كم و زياد بودنش ب شدت تغيير رفتار ميدن هرچقدر ك بيشتر باشه جذ ...

نه بابا کی گفته رابطه باشه تو عقد مرد سرد و عادی میشه براش. ما که هرشب پیش هم بودیم شب عروسی ام انقد هول بود که زد شیشه لاله جلو آیینه رو پودر کرد😁😂😂😂😂😂 تازه شوهرمم بخاطر من که تو عقد بخاطر اخلاقای مادرش اذیت میشدم خیلی سعی کرد زودتر عروسی بگیره.

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز