2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادش نه میزارن من بخابم اونجا نه همسرم بخابه خونه ما بد میدونن

خیلی سخته ولی در عوض مجبور میشه زودتر عروسی بگیره.... ما  تو دوران عقد راحت بودیم تقریبا بیشتر شبا باهم بودیم ولی الان که فکر می‌کنم میگم‌ کاش ی ذره محدود بودیم

آره بابا دوری و دوستی چرا مگه مجبوری نمون خب

اخه دانشگاهم تو شهر ایناس

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
اره خب همه فکر و ذهنش عروسی میگه اگه میدونستم ک نمیتونم تحمل کنم تا عروسی بهت دس نمیزدم واقعا اذیت ...

اتفاقا بهتر..از نظر روانشناسی میگما راجبش خوندم

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎

ب نظرم اگه وضعیت مالی اجازه ميده... برین مسافرخانه یا هتل مثلا ی روز در هفته... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
اخه دانشگاهم تو شهر ایناس

آها خیلی سخته ک

من ن دوس دارم نامزدم زیاد بیاد ن من زیاد میرم ی مدته دیگه آدم این دورانو تحمل کنه دوریو بعدش تا آخر وردل همیم عوضش احتراما ازبین نمیره

آها خیلی سخته ک من ن دوس دارم نامزدم زیاد بیاد ن من زیاد میرم ی مدته دیگه آدم این دورانو تحمل کنه د ...

منم ۲۰ تیر عروسیمه حالا خودمونیم من خونه اینا راحت ترم، دوریم نمیتونم تحمل کنم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

اي بابا همش ميگن هرچي محدودتر باشي زودتر عروسي ميگيره

خااااااك تو سر اون مردي ك بخاطر رابطه بخواد عروسيشو دير و زود كنه✋✋

بعدشم بعد عروسي ك ديگه رابطه دارن يعني واسه هم عادي و تكراري ميشن😐😐

آها خیلی سخته ک من ن دوس دارم نامزدم زیاد بیاد ن من زیاد میرم ی مدته دیگه آدم این دورانو تحمل کنه د ...

اين طرز فكرا چيهههه

يعني فردا روز ك بريد خونه خودتون چون هروز پيش هميد احتراما از بين ميره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز