2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیلم اصرار به طبیعی نداشته باش چون ممکنه درد طبیعی رو بکشی اخرش مجبور بشی سزارین کنی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

حتی اگر طبیعی هم زایمان کنی باید تا حداقل چند روز یکی کنارت باشه

واقعا درد داری بعدش،طبیغی اسمشه که بعدش راحته و دردی نداری ولی اصلا اینطور نیست

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

انشاالله که بسلامتی بچت بدنیا بیاد .

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

من از همون بعد از زایمان سرپا بودم و می تونستم کارها را با کمک همسرم انجام بدم. فقط قبل از زایمان چند تا جعبه غذا درست کردم و گذاشتم فریزر برای چند روز اول اگه فرصت نشد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سعی کنید فعالیت و اینا زیاد داشته باشی

بعد زایمان طبیعی اگع بخیه نداشته باشی احتمالا حالت خیلی خوبه و احساس می کنی می تونی هر کاری بکنی ولی به بدنت فشار نیار چون بعدا اثرش می مونه

سبزیجات ومیوه های تازه خیلی بخور

بله

تنها نمیشه

اگر کسی رو نداری پرستار بگیر

چون طبیعی هم بخیه داره

نشستن راه رفتن سخته

ادم روزای اول زایمان انگار رو هواست چه برسه ی نوزاد تازه متولد شده رو هم خودش صفر تا صد بخواد برسه

قراره تنها باشی؟ باید به غذات برسی شاید سختت باشه تنهایی 

بی خوابی و شیردهی ضعیفت میکنه مراقب خودت باش

قبل زایمان واسه خودت یه  ظرف خرما، کمپوت آناناس، کاچی آماده کن 

اگر موهای بلندی داری بری بافت بزنی که چند روز از شونه کردن و رسیدگی راحت باشی بهتره 

لوازم مورد نیاز خودت و نوزاد تکمیل کن اگر بعدش کسی نیست بگیره 

و اینکه اصلا تنها نیستی، خدا یار بی کسا بوده همیشه 

متم شهر غریبم باردارم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مواظب بخیه هات باید باشی عفونت نکنه یا باز بشه روزی چند بار سرم شستشو بریزی بعدش با سشوار خشک کنی غذاهای ملین بخوری یبوست نشی ...کاچی حتما بخور. یه قرص هست به اسم قرص کمر از عطاری بگیر با آرد نخود بکوب روری یک قاشق بخور واسه کمرت خیلی خوبه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم 

قند روزای تلخ منی دخترم