2777
2789
عنوان

شوهر خوب شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 50 پست
بهترین اینکه دل صافه و کینه ای نیست و زودمیبخشه، اما بدیش اینه ک بسیار زووود عصبی میشه و ملاحظه نمیک ...

البته اینم هست ک به پدرومادرش خیلی احترام میذاره و من اینو خیلی دوس دارم ولی دهن بین نیست خداروشکر

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اکثر مرداا یه ویژگی مشترک دارن اونم عصبانیته 

امان از عصبانیت و کنترل نکردنش اخ اخ بزنم لهشون کنم   

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...
خیلی فداکار و مهربون گذشت داره و عاشقمه ولی زود عصبی میشه و موقع عصبانیت از کنترل خارج میشه،یکبار ...

وای این اخلاقش عین همسر منه. یکی دوبار با راننده های دیگه دعواش شد، فقط ویراژ میداد و لایی میکشید که برسه بهشون و بپیچه جلوشون وسط بزرگراه که حال طرفو بگیره.

خداروشکر از بعد از بارداریم بهتر شده.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
همسر من خردادیه، دیگه خودتون تا اخرش رو برید، البته اصلاااااااا اهل هوس و اینا نیست، مشکلش اینکه از ...

منم خردادیم چجورین

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
کی گناه داره من بدبخت که دارم میمیرم یا اون ظالم مطمئنم چیزیش نمیشه تا منو خاک نکنه نمیمیره 😢

خیلی ناراحت شدم انشاالله مشکلت حل بشه 

ولی بازم آرزوی مرگشو نکن

من میدونم که میتونم💪💪💪
وای این اخلاقش عین همسر منه. یکی دوبار با راننده های دیگه دعواش شد، فقط ویراژ میداد و لایی میکشید که ...

آره شوهر منم موقع رانندگی تقریبا میشه گفت دعوا داره،این خصلتشو اوایل تو مملکت غریب هم داشت ولی پلیس همچین ادبش کرد ک دیگ رعایت میکنه😂😂😂همه جا ک مثل ایران نیست

منم خردادیم چجورین

مرد خرداد با زن خرداد فرق داره، میگم که از مثبت بودن تا منفی شدنش یک ثانیه هم فاصله نداره، برای مثال امشب باهم خوش خرم بودیم نميدونم چی شد که ديگه باهام حرف نزد و خواببد

عاشق دخترم و باباشم  

وای اینم زیاد مشترک اقایون هست بدرانندگی کردن موقع راانندگی اههه

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...