2777
2789
عنوان

شوهر خوب شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 50 پست
خداروشکرشوهرخوب وسالمی دارم

برا امضات دعا کردم😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین هاش: خیلی مهربونه، صبوره، دست و دلبازه تا حدودی، رمانتیکه، به شدت دقیق یعنی با خیال راحت کاری رو بهش میسپرم چون میدونم به بهترین نحو انجامش میده، منظم و مرتب

بدترین هاش: اصلا وقت شناس نیست و هرجا میخوایم بریم دق میده منو تا حاضر شه، موقع عصبانیت خدا رو بنده نیست، یه خرده هم وسواسیه، از من هم زیاد ایراد میگیره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

خیلی فداکار و مهربون

گذشت داره و عاشقمه

ولی زود عصبی میشه و موقع عصبانیت از کنترل خارج میشه،یکبار موقع رانندگی بحث لفظی پیش اومد وسط بزرگراه پیچید سمت مخالف ماشینا

از ترس نزدیک بود سکته کنم

رفتم زیر سرم😕

وقتی باهم خوبیم همه جوره بم میرسه و هوامو داره دست دلبازع و وفادار اما خصلت بد تا قهر میکنیم کلا پش ...

سلام سانازجونم خوبی،

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

همسر من خردادیه، دیگه خودتون تا اخرش رو برید، البته اصلاااااااا اهل هوس و اینا نیست، مشکلش اینکه از اوج شور و اشتیاق و سرمستی و عشقولانگیش تا اوج عصبانیتش کسری از ثانیه هم فاصله نداره و این خیلی منو اذیت میکنه

عاشق دخترم و باباشم