2789
عنوان

ساده نباشیم

188 بازدید | 12 پست

تو شهرغریب زندگی میکنم تقریبا با هیچ کس درارتباط نیستم یه دختر9 ساله دارم باردارم همیشه احساس تنهایی میکنم به همسرم میگم تو بمن توجه نمیکنی من تنهام واین حرفها همش میگه دیگه چیکار باید بکنم فرار میکنه از حرف زدن یه مدته یعنی حدود 3 ساله توگروه های تلگرامیه گاهی متوجه بگو وبخندش باخانمها شدم چند بار گله کردم گفت تنهام تایممو پرمیکنم کاری با اون خانمها ندارم اصلا نمیشناسمشون بعده یه مدت پیام‌های صمیمانشو با یه خانم متاهل دیدم گلایه کردم گفت با شوهرش مشکل داره من ولش کنم بهش توجه نکنم خودکشی میکنه بعد بهش گفتم پس من چی که انقدر تنهام گفت تو به تنهایی عادت کردی این زن فرق میکنه باتو💔

بعد فهمیدم چقدر خر بودم همسر من هميشه میدونسته من تنها وبی کسم ولی اهمیت نمی‌داد و لی یه  زن غریبه چقدر براش مهمه که نمیتونه بخاطر زندگی مشترکمون بی خیالش بشه 

مردها به کسی توجه ومحبت میکنن که دوسش دارن ساده نباشین خودتو با حرفهای الکی توجیه نکنین مردها خوب بلدن به کی وچطوری محبت کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میتونی با این موضوع کنار بیای مخای چیکار کنی؟

کنارنیومدم بارها باهاش حرف زدم همش میگه تنهایی هامو باهاشون پرمیکنم چیکارکنم بیام بشینم ور دل تو هی غر میزنه امروز بهش گفتم محض رضای خدا یبار به حرفها وناراحتی هام فکرکن ببین علت این بهم ریختگی هام چیه

میدونی بخوام جداشدم با دوتا بچه چیکارکنم با خودم میگم ازمن که گذشت لااقل بچه هام خوشبخت شن بچه طلاق نشن

آدما قدر چیزایی که دارنو نمی‌دونن💔💔

روزی صدبار به رفتن فکرمیکنم اما دخترم یه لحظه به تنهاییش فکرمیکنم بی خیال میشم بهش میگم تو که نمیتونی تنهایی هاتو بامن پرکنی کلا بامن حال نمیکنی بهم محبت نمیکنی چرا نمیذاری برم شاید یکی بیاد عاشقم بشه حالش باهام خوب باشه فقط سکوت میکنه

روزی صدبار به رفتن فکرمیکنم اما دخترم یه لحظه به تنهاییش فکرمیکنم بی خیال میشم بهش میگم تو که نمیتون ...

عزیزم ب زندگی خودتم فک کن حیفی مگ چن سالته بچت بزرگ میشه ولی بخدت زندگی و روح وروانت رحم کن تلاشتو بکن درستش کنی اگ نمیش رهاش کن برو سراغ زندگیت یا اصلن برو با خانومه حرف بزن ک بکشه پاشو بیرون از زندگیت

عزیزم ب زندگی خودتم فک کن حیفی مگ چن سالته بچت بزرگ میشه ولی بخدت زندگی و روح وروانت رحم کن تلاشتو ب ...

حق باتوجه ولی مادر بودن خیلی سخته خیلی نگران دخترم هستم