2777
2789
عنوان

کمپ

369 بازدید | 17 پست

سلام دوستان،میخاستم بپرسم این اواخر از دوستان یا نزدیکان شما کسی کمپ آلمان زندگی کرده؟ شرایطش چجوریه؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیاربزارین

برادر شوهر شوهرخالم رفت مث چیز پشیمون شد برگشت

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

البته دقیق اطلاع ندارم چه طوری بوده وپشیمونیش از چی بوده...

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بتازگی؟ آلمان رفتن یا کشور دیگه؟

آلمان...فک کنم پارسال بود برگشت

من چند تا ويديو در يو تيوب ديدم . زياد جالب نبود . ميتونيد خودتون نگاه كنين. 

آره شنیدم به نسبت قبل خیلی بیشتر رسیدگی مبکنن،بازم ممنون،میخام اطلاعاتم اینترنتی نباشه بیشتر از اطرافیانی که رفتن و تجربه دارن بدونم

یکی از دوستای من رفت حدود دوسالونیم پیش 

۶ ماه کمپ بودن کلا سوییت مجزا داشتن 

خیلی راضی بود بعدا بهشون خونه دادن وماهیانه نفری ۵۰۰ یورو 

بچه هاش ثبت نام شدن مدارس المان 

خودشو شوهرشم هر روز کلاس میرن از طرف خود دولت برای زبان  

اینقدر خونش بزرگه سه خواب بالا 

ی واحد کلی پایین 

بقول خودش گاردن (باغ) دور تا دور خونشه

اصلا انگار فیلم سینمایی 

من باهاش از طریق ایمو تصویری هستم همه رو نشونم میده

برای منم پول میفرستن گاهی اوقات برای پدرشونم همینطور 

شهر هانوفر المان 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
یکی از دوستای من رفت حدود دوسالونیم پیش  ۶ ماه کمپ بودن کلا سوییت مجزا داشتن  خیلی راضی ...

مرسی عزیزم،اره منم همینا رو از دوستانی که رفتن شنیدم،همه راضین فقط زبانش خیلی سخته

ای بابا ،اخه من از خیلی ها که رفتن و اقامت گرفتن شنیدم که راضی هستنداحتمالن دلیل منطقی نداشتن به سفا ...

اين به سفارت ربطى نداره. كسى كه پناهنده بشه بايد ثابت كنه كه جانش در كشور خودش در خطره و اداره مهاجرت به اين چيزها رسيدگى ميكنه. اين ممكنه سالها طول بكشه. كسانى هستن ٨ يا ٩ سال هنوز منتظر هستن. تصميم اينكه كدام شهر باشين يا كجا زندگى كنين با خودتون نيست.

آره شنیدم به نسبت قبل خیلی بیشتر رسیدگی مبکنن،بازم ممنون،میخام اطلاعاتم اینترنتی نباشه بیشتر از اطرا ...

اين ويديو ها كسانى هستن كه اونجا پناهنده هستن و از وضع زندگى اونجا تعريف ميكنن. 

اين به سفارت ربطى نداره. كسى كه پناهنده بشه بايد ثابت كنه كه جانش در كشور خودش در خطره و اداره مهاجر ...

آره میدونم منم منظورم همین بود،باید کیس منطقی ارایه بدن،بعضی از ایالتها کمپ نمیدن،دوستای ما خدارو شکر خوش شانس بودن نهایت ۱۵ ماه طول کشیده،یکم بستگی به شانس داره

مرسی عزیزم،اره منم همینا رو از دوستانی که رفتن شنیدم،همه راضین فقط زبانش خیلی سخته

اره دوست من خیلی ناله میکنه 

میگه پدرم در اومده گفتن اگر تا پاییز بعدی یاد نگیری باید ماهیانه ۲ ملیون به پول ایران از جیب خودت بدی بری یاد بگیری  اینم خیلی ناراحته 

ای کیو نداره 😅😅 

اما پسر خودم یکساله داره میخونه المانیو میگه راحته 

بسته بخود ادماس  

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
آره میدونم منم منظورم همین بود،باید کیس منطقی ارایه بدن،بعضی از ایالتها کمپ نمیدن،دوستای ما خدارو شک ...

دوست من قبول شدن بهشون کارت دادن اسمشو گفته یادم نیست عکسشو برام فرستاده