2777
2789

زار زار گریه

کردم ک چرا فقط امام رضا ی بقیه هست😭

امام رضا دینی ب گردن من نداره ولی مگ نمیگن مهریونه و فلان کسی از درگاهش دست خالی نمیره

پس من چی؟

چرا امام رضای من نیست😭

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

من هیج خویی در خقشون نکردم

من اصلا ی یادشون نبورم

ولی چند باری و اومدم حرم

چرا هیچ وقت منو ندیدن😭

مال منم نیست.....................منم دست خالی برگردوند

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نیستی 

دل خیلی ها شکسته از امام و خداش

چه میشه کرد فقز نفس میکشیم💔💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

حاجت منو هم نداد 

نمیدونم چرا

شاید من لیاقتشو نداشتم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
مال منم نیست.....................منم دست خالی برگردوند

عزیزم من ازش طلب خاصی ندارم

ولی دیدم ب چشم چطور معجزه کرده برای کسی 

چرا فقط ی بار ب من فلک زده لطف نکرده 

من ائمه رو برای دنیا و حاجت هام نمیخوام ولی مگ نمیگن مهربوننچرا ب من لطف نکردن

ب ای چی میخاستی پس؟ اون دنیا ؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من صبی زنگ زدم گله نکردم گریه کردم ازش خواستم قبل تا از ولادتشون ضامن منم شه حاجت روا شم 

توی کوچه مون واسه ولادتشون میخوان جشن بگیرند منم شربت درست کنم کاش پادرمیونی کنند پیش خدا 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

عزیزم من ازش طلب خاصی ندارمولی دیدم ب چشم چطور معجزه کرده برای کسی چرا فقط ی بار ب من فلک زده لطف نک ...

چرا من ازش خواسته دارم حاجت دارم براش نامه نوشتم ولی...................................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم من ازش طلب خاصی ندارمولی دیدم ب چشم چطور معجزه کرده برای کسی چرا فقط ی بار ب من فلک زده لطف نک ...

برا کی معجزه کرده؟چطوری؟ 

منم تو زندگین یه بار کارم افتاد خدا گفت نه امام گفتن نه 

انگار چی میشد جون یه بچه رو نجات بدن

منم التماسش میکردم ولی برعکس سد دعام

تمی دونم شایر ب صلاح نبوده

ولی من بدچشم دیدم چطور های کسی رو داشته و براش معجزه کرده

تنها نیستی دل خیلی ها شکسته از امام و خداشچه میشه کرد فقز نفس میکشیم💔💔

اخه چرا مهربونیش برای بقیه هست

مگ من چ خطایی کردم