2777
2789
عنوان

چقدر برنامه عشق ابدی رومخه

75 بازدید | 5 پست

همون که پرستو صالحی مجریشه و واسه دوست یابی تو ترکیست ...واقعا دیدم افسرده شدم که اینا واقعا ایرانین؟؟؟ چرا این مدلین؟؟ گیرم که اصلا مدلشون و سبک زندگیشون اینه چه اصراری دارن رواجش بدن؟ چقدر چندش عییییی

خب چرا چیزی که خوشت نمیاد و مطابق سبک زندگیت نیست رو نگاه میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا چیزی که خوشت نمیاد و مطابق سبک زندگیت نیست رو نگاه میکنی؟

دیگه ببخشید تو اکسپلورم بود کنجکاو شدم خواستم نظر بقیه رو هم بدونم..نیومدم جواب پس بدم که چرا میبینم

دیگه ببخشید تو اکسپلورم بود کنجکاو شدم خواستم نظر بقیه رو هم بدونم..نیومدم جواب پس بدم که چرا میبینم

چقد بده انقدر خودددار نباشی که حتی یه ویدیو تو اکسپلور انقد بهمت بریزه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چقد بده انقدر خودددار نباشی که حتی یه ویدیو تو اکسپلور انقد بهمت بریزه

آره عزیزم بهمم ریخته چون فرهنگ زندگی خیلیامون با این برنامه همخونی نداره ..البته شما تو چه خانواده ای بزرگ شدی من نمیدونم منتها من نگران آینده خواهر و برادرمم شاید ...چیزی که برای تو شاید اصلا تعریف نشده باشه..شما هم اگه خوددار بودی یه تاپیک انقدر بهمت نمیریخت بیای سریع گارد بگیری و واکنش نشون بدی..بسلامت!!!