2777
2789

حال روحیم انقدر بده تقریبا ارتباطم با همه قطعه

اینجا تراپیست داریم که مطب داشته باشه و واقعا مشاور باشه؟

من افسردگی شدید گرفتم اصلا حوصله کسی رو ندارم مهمون میاد خونمون میرم تواتاق باهمه دوستام قطع رابطه کردم تقریبا همه درحقم بدی میکنن چه کار باید بکنم،پارتنر ندارم ینی داشتم اونم ول کرد رفت

تمام دوستام ازدواج‌کردن دیگه تحویلم نمیگیرن توفامیل هم همسن و سال ندارم یدونه دختر عمو داشتم اونم ازدواج کرد خودشو برام میگیره و بی محلی میکنه ینی از من تنهاتر فکر نکنم وجود داشته باشه خیلی حال روحیم بده خیلییییی،بقیرو میبینم اکیپ دارن یک عالمه رفیق دارن ،تفریح میکنن یا پارتنر خوب دارن واقعا حسرت میخورم کارم شده حسرت خوردن هیچ تفریح و دلخوشی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالم خوب نیست ولی تایمی میرم پیش دوستم حالم خوبه باهاش میخندم

دوستای من یا ازدواج کردن یا تو رابطن اصلا با من بیرون نمیان سرشون به پارتنرشون گرمه

چه کار باید بکنیم بخدا دیگه نمیکشم دارم روانی میشم

نمیدونم 

تاپیکاتو خوندم منم احساس تنهایی میکنم هیچ کس منو نخواست و دوست نداشت

مثل یه تیکه گوشت متحرکم

افسرده شدیم باید بپذیریمش و دارو بخوریم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم