2777
2789

بچه ها قبلنم فک کنم گفتم ک شوهرم چ تهمتایی بهم میزنه،حرفاش برام خیلی سنگینه،همش تومغذم اکو میشه ک کسی ک چندین سال باهاش زندگی کردم چطور دلش میاد بهم این حرفاروبگ,چندروز پیش حالم بدبود حمله عصبی بهم دست داد و خاهرش بودودلمو خالی کردم ک داداشش چیابهم گفته،اونم حالابهم گفت من باهاش صحبت میکنم،واونم رفته ب بقیه خاهربرادراش گفته،دیگ روم نمیشه توروشون نگاه کنم قطعا ذهینتشون دربارم خراب شده،شوهر عوضیم بهم زنگ زده ک توچرا ب خاهرام گفتی ابروت رفته ووابروی منم بردی ک زن من چنین ادمیه,وچون من میگفتم تهمته گفت برای اینک ثابت کنم حق بامنه میرم ازت ازمایش میگگیرم ک تو چیکارا کردی,من دلم خیلییییییییی شکسته بچه ها،اصلانمیتونم اروم شم،چندروزه دنیابرام معنی نداره،روحم مرده،بزور تنمو تکون میدم،شرایط جدایی ندارم،هم شوهرم دیوونست وازدستش هرکاری برمیاد،همم اینک خانوادم حمایتم نمیکنن وهمم من بدون بچه هام نمیتونم ومیترسم ازم جداشونن کنن،هیچکس نیست صحبت کنم دارم خل میشم،قلبمردیگ نمیکشه،فکرم ازوم نمیشه ک چطور درباره من چنین حرفایی رو زد،چندین ساله ک میگ ولی دیگ کم اوردم ونمیتونم

چی میگه

تهمت دیگ،میگ من نیستم توخونه مرد میاری،تو هولی،تو جون میدی وقتی مرد میبینی،درصورتی ک من ازخونه بیزون نمیرم جزکاری،اکثرا یه هفته ده روز پامو ازخونه بیزون نزاشتم،همیشه مراعات میکنم تو برخوردام باکسی،نمیدونم چرا باید اینقدزجربکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهمت دیگ،میگ من نیستم توخونه مرد میاری،تو هولی،تو جون میدی وقتی مرد میبینی،درصورتی ک من ازخونه بیزون ...

خب اون مشکل داره و شکاکه باید بره پبش تراپیست مشکل از تو نیست که حرص میخوری بزار بگه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

پارانوییداره.اینقدحرفاشوگفته ک دیگ مظطرب شدم همش میترسم

تو نترس اون مریضه دست خودش نبست ولی تو سالمی و میدونی حقیقت چیه  با مشاور مشورت کن تا درمانش کنی ببین چطور میتونی کمکش کنی درمان شه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

برو کاریابی دنبال کار بگرد. اگرم میگی شرایط طلاق نداری یه سر به بهزیستی یا کمیته امداد بزن بگو حمایتگر ندارم خونه ندارم قصدم طلاقه . البته اگه واقعا قصدت طلاقه . چون کسی که واقعا قصدش طلاق باشه به درو دیوار میزنه تا جدا بشه ولی از صحبت هات متوجه شدم قصد طلاق نداری . مهم کاره بگرد. یه جایی کار پیدا میشه من یه جا زنگ زدم یه خانم دنبال پرستار بچه بود گفت  روزانه حساب میکنم میدونم کمه ولی اونی که میخواد نجات پیدا کنه به هر ریسمانی چنگ میزنه برو پیگیر کمیته امداد و بهزیستی شو میدونم خودم رفتم خیلی دنگ و فنگ داره ولی چون قصدم جدایی بود کفش آهنی پوشیدم به هردری دارم میزنم ولی اگه میترسی و دلت نمیخواد جدا شی بیخیال باش و زندگیتو همینجوری که هست  ادامه بده باور کن من خیلی ترسو بودم افتادم تو راه طلاق و پیگیری کمیته امداد و بهزیستی و کاریابی یه کم قوی شدم اولش ترس داره ولی باید کفش آهنی بپوشی اگرم نمیتونی خب بیخیال شو بشین همین زندگیتو ادامه بده 

برو کاریابی دنبال کار بگرد. اگرم میگی شرایط طلاق نداری یه سر به بهزیستی یا کمیته امداد بزن بگو حمایت ...

عزیزم من بچه دارم.بچه هامو ب هیچ عنوان نمیخام بدم بهش.من خیلی علاقه ب کاردارم ولی بهم این اجازه رو نمیده ،چندین کارتو خونه ایجادکرد ک فق باکوشی بود ب همونم گیرمیداد والبته ک چون محدود بودم نمیگرفت وشکست میخوردم،کمیته حمایت نمیکنه.اگ خودش بیادبگ بدون دردسر جداشیم خدایی پاشومیبوسم.

تو که ترسی نداری بگو بریم آزمایشنفهمیدم تو چرا فکر میکنی آبروت رفته و دید اونا بهت عوض شده؟

من ترس ازازمایش ندارم قلبم شکسته ازمردی ک سالهاباهاش زندگی کردم.اینقدسختی کشیدم خوبی کردم.تهش این بود قدرشناسیش،اینک اینقد روح وروانم روبهم ریخته ک دیگ تحمل نفسهای خودمم ندارم.حرفاش قشنگ نیست قطعااوناتو شرایطش ک‌باشه طرف داداشون هستن