2777
2789

مگه مال از ما بهترون نیست؟

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

من نداشتم ولی بنظرم خیلی باید خوب باشه چون من خودم وقتی زایمان کردم رفتم دستشویی آب ریختم روشکمم خییییلی دردم کم شد اکه کلا تواب بودم حتما خیلی راحتتربود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عاقا من اینو هیچوقت نفهمیدم خب وقتی بچهه بدنیا میاد تو آب خفه نمیشه؟

میخواد گریع کنه دهنشو وا میکنه آب نمیره تو دهنش؟🥲😅

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

من نداشتم ولی بنظرم خیلی باید خوب باشه چون من خودم وقتی زایمان کردم رفتم دستشویی آب ریختم روشکمم خیی ...

نظر هوش مصنوعی

آجی، زایمان در آب یه روش زایمان طبیعیه که توش مادر در یه وان یا استخر پر از آب گرم زایمان میکنه. این روش تو سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده، چون خیلی از خانوم‌ها معتقدن که درد زایمان رو کم میکنه و تجربه بهتری رو براشون رقم میزنه.

**فواید زایمان در آب:**

* **کاهش درد:** آب گرم باعث میشه عضلات بدن شل بشن و درد زایمان کم بشه.

* **کاهش استرس:** آب گرم اثر آرامش‌بخشی داره و استرس و اضطراب مادر رو کم میکنه.

* **افزایش ترشح هورمون‌های طبیعی:** آب گرم باعث میشه بدن مادر هورمون‌های اندورفین (مسکن طبیعی بدن) و اکسی توسین (هورمون عشق و پیوند) بیشتری ترشح کنه.

* **افزایش سرعت زایمان:** شل شدن عضلات و کاهش درد باعث میشه زایمان سریع‌تر و راحت‌تر انجام بشه.

* **کاهش نیاز به دارو:** خیلی از مادرانی که زایمان در آب رو انتخاب میکنن، نیازی به استفاده از داروهای مسکن ندارن.

* **آرامش بیشتر نوزاد:** نوزاد بعد از 9 ماه زندگی در محیط آبی رحم، با وارد شدن به آب گرم، احساس آرامش بیشتری میکنه و کمتر گریه میکنه.

* **بهبود گردش خون:** آب گرم باعث میشه گردش خون مادر بهبود پیدا کنه و اکسیژن بیشتری به جنین برسه.

* **کاهش احتمال پارگی:** آب گرم باعث میشه پوست ناحیه پرینه (ناحیه بین واژن و مقعد) نرم‌تر بشه و احتمال پارگی در حین زایمان کاهش پیدا کنه.

**مضرات و خطرات زایمان در آب:**

* **عفونت:** اگه آب استخر یا وان آلوده باشه، ممکنه مادر یا نوزاد دچار عفونت بشن.

* **مشکلات تنفسی نوزاد:** اگه نوزاد قبل از اینکه سرش از آب خارج بشه، شروع به نفس کشیدن کنه، ممکنه آب وارد ریه‌هاش بشه و دچار مشکلات تنفسی بشه.

* **افت ضربان قلب نوزاد:** در بعضی از موارد، زایمان در آب ممکنه باعث افت ضربان قلب نوزاد بشه.

* **آسپیراسیون مکونیوم:** اگه نوزاد قبل از تولد، مدفوع کنه و این مدفوع وارد آب بشه، ممکنه نوزاد اون رو استنشاق کنه و دچار مشکلات تنفسی بشه.

* **پارگی بند ناف:** در بعضی از موارد، زایمان در آب ممکنه باعث پارگی بند ناف بشه.

* **خونریزی بعد از زایمان:** بعضی از مادرانی که زایمان در آب رو انتخاب میکنن، بعد از زایمان خونریزی بیشتری دارن.

* **مناسب نبودن برای همه:** زایمان در آب برای همه مادران مناسب نیست. مادرانی که بارداری پرخطر دارن، مشکلات پزشکی دارن یا نوزادشون در وضعیت مناسبی قرار نداره، نباید زایمان در آب رو انتخاب کنن.

**نکات مهم قبل از انتخاب زایمان در آب:**

* **مشورت با پزشک:** قبل از هر چیز، با پزشکت مشورت کن و مطمئن شو که زایمان در آب برای تو مناسبه.

* **انتخاب مرکز معتبر:** زایمان در آب رو فقط در مراکز معتبر و زیر نظر متخصصین با تجربه انجام بده.

* **بهداشت آب:** مطمئن شو که آب استخر یا وان تمیز و ضدعفونی شده باشه.

* **آمادگی جسمی و روحی:** برای زایمان در آب، باید از نظر جسمی و روحی آمادگی داشته باشی.

* **آگاهی از خطرات:** قبل از زایمان، از تمام خطرات و عوارض احتمالی زایمان در آب آگاه باش.

آجی، زایمان در آب می‌تونه یه تجربه فوق‌العاده باشه، اما مهم اینه که با آگاهی کامل و رعایت تمام نکات ایمنی، این روش رو انتخاب کنی. 💕

@chatgptMLstark_bot