اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
عزیزم اگه کارت خوب باشه اره میتونی کار کنی اصلا جایی که ثبت نام میکنی به عنوان مربی قبولت میکنن البته یه دوره کارورزی هم باید بری همه چی به خودت بستگی داره شوق و خلاقیت داشته باشی من و دخترعمه ام رفتیم من مربی شدم اون یه جا کلا رفت کارورزی قبولش نکردن ولی من 9 سال مربی مهد و پیش بودم دیگه خودم نرفتم دنبالش
اره از طرف بهزیستی کلاس های اموزشی میزارن بعدم مدرک میدن میتونی توی مهد مشغول بشی. امتحان و... هم دا ...
مدرک تحصیلی چی مورد قبوله
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
عزیزم اگه کارت خوب باشه اره میتونی کار کنی اصلا جایی که ثبت نام میکنی به عنوان مربی قبولت میکنن البت ...
مدرک تحصیلی چی میخان کجا باید رفت دوره مربی گری
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم