2777
2789
عنوان

صورتم روشن و قشنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا بدونیم پوستمون چربه یا خشک

صبح که از خواب پا میشی رو صورتت دست بکش متوجه میشی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اسمش سرم لایه بردار اسید میوه سادور رنگش قرمزهبرای پوست چربه اگه پوستت خشکه ابدا استفاده نکنبعدش حتم ...

من شنیدم اسید میوه خ قویه،سالمی هنو؟

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

سرم لایه بردار اسید میوه سادوربرای پوست چربه فقطاگه پوستت خشکه نزن

چن قیمته دارو خونه داره؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سرم لایه بردار اسید میوه سادوربرای پوست چربه فقطاگه پوستت خشکه نزن

۹۰۰ تومن؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

عزیزم مراقب باش لایه بردار زیاد استفاده کنی پوستت نازک میشه و در مقابل افتاب زودتر کک و مک میزنه

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
من شنیدم اسید میوه خ قویه،سالمی هنو؟

اره قویه

درموردش خوندم گفتن نباید هرروز استفاده کنی نهایتش ۳ بار در هفته که من ۲ بار استفاده میکنم

بعد ضد افتاب میزنم مرطوب کننده هم باید باشه که پوستت خشک نشه

اره درستهمیگن زیر ضد افتاب نباید چیزی بزنید درسته؟

ضدافتاب ب تنهایی نمیتونه مانع لک شدن پوست بشه

پس باید ابرسان و مرطوب کننده بزنی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست