2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

143 بازدید | 16 پست

واسه فرهنگیان هوش نزدم 😐 ولی تعلیم زدم بالای ۶۰ میشع

جامعه ۸۰تا۹۰

روان۶۰تا۷۰

اقتصاد۴۰تا۴۵

جغرافی۳۰تا۴۰

عربی۳۰تا۴۰

فنون۲۰تا۲۵

فلسفه۱۰

بنظرتون دعوت میشم ب مصاحبه؟؟منطقه۳

ان شاالله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بگو هوش به اون آسونی رو چرا نزدی اخه قربونت برم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اختصاصی هات که خوبن

حیف شد هوش نزدی اگه میزدی بی برو برگرد قبول بودی

ولی بازم نگران نباش شانس داری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

میترسیدم منفی بزنم خب🥺 چون خیلی هم کار نکرده بودم

اخخخخخ تو که اینقد اختصاصی خوندی اخه اونم میخوندی

ضریبش بالاعه میگم

انشالله دعوتی گلم ، عالیه 💕🫂🥹

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

میترسیدم منفی بزنم خوزستانم

ان شاـٔ الله دعوت میشی

نمیدونی پارسال چقدر ظرفیت داشت شهرتون؟

اگه ظرفیت بالاست قطعا دعوتی

فقط الان تلاشتو بذار رو نهایی ، چون ۵۰ درصدش اونه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..