2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولا من شوهر میخوام 

هولهای سایت🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️برا  درخواست دادن

😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

از هر جایی میشه دوست پیدا کرد:)حالا صرفا منظورش این نبود که یه پسر بیاد با من دوست شه

نوجوان ۱۷ ساله باید تو نی نی سایت دنبال دوست بگرده؟!

جسارتا من کی گفتم ایشون منظورشون چیزیه که شما میگی؟

همجنس میخواد اشکالش چیه؟

اشکالش اینه که یه نوجوان ۱۷ ساله توی نی نی سایت نباید دنبال دوست باشه.

حالا باز باید به همسن و سالاش جواب پس بدم بابت اون کامنت😑😑وقتی میگیم محدودیت سنی بذارید برای سایت واسه همین روزاس

نوجوان ۱۷ ساله باید تو نی نی سایت دنبال دوست بگرده؟!جسارتا من کی گفتم ایشون منظورشون چیزیه که شما می ...

تو دوست یابی ها دنبال جنس موافقن؟!:))

خب هر کسی هر جایی دوست داره دنبال دوست میگرده به من ربطی نداره اصلا سایت نی نی سایت برای چیه؟؟؟تاپیک خیانت و مادرشوهر و خواهرشوهر؟؟کی اینجا داره استفاده درست از سایت میکنه 

تو دوست یابی ها دنبال جنس موافقن؟!:))خب هر کسی هر جایی دوست داره دنبال دوست میگرده به من ربطی نداره ...

چون بقیه استفاده درست نمی کنن پس ما هم مجاز شدیم؟

لطفا دیگی ریپلای نکن

حرف همدیگه رو متوجه نمیشیم

چون بقیه استفاده درست نمی کنن پس ما هم مجاز شدیم؟لطفا دیگی ریپلای نکنحرف همدیگه رو متوجه نمیشیم

اخه نه اینکه من از خدامه روی شما ریپلای کنم یه جور میگی رو من ریپلای نکن انگار کی هستی