2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

575 بازدید | 42 پست

سلام من اواخر اسفند عقد کردم و الان نامزدیم یکسری رفتار داره که با صلاح دید خانواده و خودم قصدم حتماا جدایی هست ۲۰ سالمه مهریه ام ۱۴ تاس و میخوام مهریمو بگیرم پیشنهاد شما چیه؟چیکار کنم اول مهریه ام رو بگیرم و جدا بشم؟دوست ندارم کارهامون زیاد طول بکشه اولین کار چیه؟

دادگاه ب سرعت رای طلاق نمیده چون فکر میکنه شما تیغ زنی خدایی نکرده ک سریع عقد میکنی و بعد از دو سه ماه میخوای بهم بزنی 

دلیل محکم داشته باش 

مثلا معتاد یا دست بزن یا مشکلات جن سی یا مشکلات روانی داشتن....

چیزی ک بتونی ثابتش کنی وگرنه دادگاه هی میچرخونه جفتتون رو 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چطور ثابت کنم چیکار کنم

اول اینکه دلیلت چی هست 

اگر بخوای سریع طلاق بگیری باید مهریتو ببخشی 

اگر میخوای مهریه بگیری روند دادگاه حداقل ۱سال طول میکشه بعدشم سکه تقسیم بندی میشه تا وقتی ک آقا سکه میده طلاق داده نمیشه معمولا سالی بین ۱تا ۲تا سکه داده میشه و اگر شما میخوای مهریتو بگیری ۷سال فقط روند سکه دادن طول میکشه ک بعدش ک تموم شه طلاقتونو میدن ۱سالم کم کم روند دادگاه یعنی ۸سال 

ولی خب میتونی مهریتو ببخشی ۱سال طول میکشه

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

بعد عقد فهمیدی مناسب نیست؟ اخلاقش بده بات؟

اره اصلا دو سه هفته اینطوری شده قبلا اینطوری نبود اصلااااا خیلییییی خوب بود🙂حتی تا همین ۱۰ روز پیش ولی فیلمش بود چون دروغ گو و ریاکاره و...