2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی از کی شروع کردی برا کنکور چند‌مدت خو ندی درصدات خوبن

عزیزم کجاش خوبه فکر کنم هیچی قبول نشم با این درصدا😅

دهم خیلی میخوندم ولی فقط تشریحی یازدهمم همینطور 

از تابستون تا الان شروع کردم تستی رو

عزیزم کجاش خوبه فکر کنم هیچی قبول نشم با این درصدا😅دهم خیلی میخوندم ولی فقط تشریحی یازدهمم همینطور ...

هدفت جیه 

امسال ظرفیت زیاده ایشالا یه رشته خوب میاری

پس پایه ات قوی بوده؟

تیزهوشانی؟

‌
عزیزم کجاش خوبه فکر کنم هیچی قبول نشم با این درصدا😅دهم خیلی میخوندم ولی فقط تشریحی یازدهمم همینطور ...

ببین یچیزی بگم من خودم پشت کنکوریم ولی نخوندم دیگ دروغ چرا پارسال  دوستام از حوزه ک زدن بیرون گفتن پزسکی رو شاخمونه بعد ک درصدا اومد منفی شده بودن استرس ب خودت نده بعد کنکور همینه همه ۱۰۰زدن🤣

‌
هدفت جیه امسال ظرفیت زیاده ایشالا یه رشته خوب میاریپس پایه ات قوی بوده؟تیزهوشانی؟

هدفم فعلا فقط اینه یه رشته خوب بیارم دیگه خیلی ناامید شدم راستش 😅💔

نه بابا مدرسه دولتی مزخرف

هدفم فعلا فقط اینه یه رشته خوب بیارم دیگه خیلی ناامید شدم راستش 😅💔نه بابا مدرسه دولتی مزخرف

ن گفتم ناامید نشو از منی بشنو که پشیمونم و تو حسرت اشتباهاتمم و مجبورم ۴۰۵کنکور بدم امروز از ۶و نیم بیدار شدم روزمو با گریه شروع کردم خواهرانه میگم ناامید نشو قاتله تلاشته و بچسب به نهاییت به امید خدا ی رشته عالی میاری گلم

پس امیدی هست من یادم رفته  دوساله  کم و بیش خوندم از الان شروع کردم هدفمم پرستاریه امیدی ندارم برا ۴۰۵

‌
ن گفتم ناامید نشو از منی بشنو که پشیمونم و تو حسرت اشتباهاتمم و مجبورم ۴۰۵کنکور بدم امروز از ۶و نیم ...

اگه از الان شروع کنی برا ۴۰۵ قطعا میتونی پرستاری رو عزیزم مخصوصا اینکه تو یه بار کنکور دادی قطعا کم و بیش یادته

اگه از الان شروع کنی برا ۴۰۵ قطعا میتونی پرستاری رو عزیزم مخصوصا اینکه تو یه بار کنکور دادی قطعا کم ...

قربونت عزیزم ایشالا که موفق باشی 🌱❤

بد به دلت راه نده برام با دل پاکت دعا کن دیگ‌خستم 

‌