2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارم سکته میکنم🙃بنظرت میتونم درصد زیستمو تا تیر به ۵۰ ۶۰ برسونم؟سنجش از این سختتر بود زیستشو ۴۶ زدم ...

زیست کدوم فصل هارو خوندی ؟! ۳۰ زدی 

منطقه چندی ؟!

آره خوب بخون و آزمون زیاد بزن 

حواست ب نهایی هام باشه تراز بالا بگیرید 

زیست کدوم فصل هارو خوندی ؟! ۳۰ زدی منطقه چندی ؟!آره خوب بخون و آزمون زیاد بزن حواست ب نهایی هام باشه ...

همه رو خوندم ولی کم جواب دادم از ترس اینکه اشتباه نشه یه وقت 

منطقه ۱

میتونی تو تخمین رتبه مک بوک بزنی ببینی حدودا پارسال چقدر داده همرو خوندی بیشتر آزمون بزن برای زیست

از الان تا تیر کتاب تست کار کنم یا ازمون؟

چه ازمونی بزنم؟

ایشالا حداقل یکمم که شده پیشرفت کنم🥲

طبیعیه که عملکردت توی کنکور اول از اون چیزی که میخوای کمتر باشه خودمم کنکور اول به خاطر این‌که خیلی استرس داشتم سوالا برام سخت به نظر میومد طوری که وقتی داشتم زیست اردیبهشت رو تحلیل میکردم آنقدر آسون بود برام که گفتم شاید اصلا اون سوالا نیستن و کلا درصدم از اون چیزی که میخواستم پایین‌تر شد ولی توی کنکور تیر سعی کردم استرسمو خیلی کنترل کنم و درصدم ۱۳ تا بالاتر رفت ولی به هر حال مرور و ازمونایی که تا کنکور  تیر زدم هم تاثیر زیادی داشت 

طبیعیه که عملکردت توی کنکور اول از اون چیزی که میخوای کمتر باشه خودمم کنکور اول به خاطر این‌که خیلی ...

امیدوارم منم پیشرفت داشته باشم عزیزم🙃سرعتمو چجوری میتونم بالا ببرم؟

2825
2823
2791
2779
2792