2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه و بچه ننه

368 بازدید | 25 پست

یه عمر سالم و پاک زندگی کردم

چقدر خواستگار داشتم

اخر گیر مرد آشغال افتادم

هرچی محبت میکنی بدتر یابو برش میداره

الان یخچالمون خالیه هرچی میگم بچه ی کوچیک داریم تو خونه خوراکی بخر انگار دارم با گاو حرف میزنم

پاشو که میذاره تو خونه دراز به دراز میوفته دستور میده چایی بده میوه بیار پوست بکن غذای خوب بپز

بچه هام مریض میشن خودم میبرمشون دکتر

دخترم بارها از درد دندون شکایت میکنه انگار نه انگار

اصلا و ابدا محبتی به من نداره فقط ننه و خواهرش

یه خواهر داره سلیطه ی دو عالم میگه هعی خواهرم مظلومه😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت برا روز دختر برا دختراشون کادو خریدن این وایمیسته کنار بابای من و بابای خودش کادو بدن خودش اصلا هیچی نخرید

میدونید بی پول نیستا فقط چندشه چندشششش

برا خودش تیپ میزنه ماشین گرون میخره 

برا قسط و قرضش من و بچه هامو له میکنه

قسم میخورم دیگه هیچ جوره ادم حسابش نکنم

خونه رو واسه دل خودم تمیز میکنم برا خودم و بچه هام غذا میپزم خوراکی درست میکنم میبرم میگردونمشون 

کلاس موردعلاقه مو ثبت نام کردم فیلم میبینم‌کتاب میخونم با دوستام قرار میذارم 

با خانواده ی خودم و شوهرمم میخوام ارتباطمو به حداقل برسونم ازون مادرشوهر و خواهرشوهر متنفرم 

همه چیو از من قایم میکنن منم یکی میشم مث خودشون 

گور بابای شوهر بچه ننه

پاشو که میذاره تو خونه دراز به دراز میوفته دستور میده چایی بده میوه بیار پوست بکن غذای خوب بپزبچه ها ...

دقیقا منم الان تو همین وضعیت ام یک ماهه باهام قهره چون مادرش اومده بود خونه و گفت زنت باهام خوب نبود کارش راه دوره یک ماهه ازم خبر ندارم ب خاطر حس مادر مکارش

خیلی بده ادم گیر شوهر بد بیفته نمونش خاهره من ۲۲ ساله بدخت عالم شده

خود خدا گفته اگا نشد طلاق بگیرید من بی نیازتون میکنم چرا خواهرت جدا نشده

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

خونه رو واسه دل خودم تمیز میکنم برا خودم و بچه هام غذا میپزم خوراکی درست میکنم میبرم میگردونمشون کلا ...

هر چقدر بهش زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده آخرش گفتم مادر فتنه گرت خیر نبینه انشالله 

مرده شور شونو ببرن بااین بچه ترببت کردنشون

بابا ادعای دینداریشون آسمونو سوراخ کرده

عین این خانم جلسه ایا ننه ش میشینه حدیث میگه بهمون

البته فقط در موارد مربوط به نفعشون دیندارن در بقیه موارد دروغگو دوبهم زن فتنه گر 

خواهرش هی میگه غیبت حرامه حرامه

ولی خودش میشینه غیبت فلانی رو میکنه اونوقت حلاله انگار🫠